Referenties

Sander Steegeman - Regiomanager Amac | Premium Apple Reseller

Sander Steegeman - Regiomanager Amac | Premium Apple Reseller

Laagdrempelig, authentiek en no-nonsense

De samenwerking met “Sterk in Bedrijf” heb ik als zeer prettig ervaren. Vanaf de benadering tot na het moment dat ik in mijn nieuwe uitdaging aan de slag ben gegaan. Laagdrempelig, authentiek en no-nonsense is hoe Esther met haar team in hun rol zitten, het contact leggen en onderhouden. Dit werkt erg prettig en zorgt ervoor dat je jezelf kan zijn en zodoende het beste van jezelf kan laten zien.

Jeroen van Driel - Adviseur

Jeroen van Driel - Adviseur

Zocht duidelijk naar mogelijkheden en kansen

Esther heeft mij aan een baan geholpen. Tijdens onze eerste kennismaking durfde Esther kritisch te zijn. Ze nam mij mee in haar gedachten, was open en eerlijk en zocht duidelijk naar mogelijkheden en kansen zonder de behoefte van haar opdrachtgever te verliezen. Esther was in staat om verder te kijken dan alleen een CV en gaat af op haar gevoel. Ik zit nu goed op mijn plek, heb het erg naar mijn zin, dankzij Esther.

Simon Lem - Sales Manager

Simon Lem - Sales Manager

Kennis van de opdracht, verdieping in wat ik zocht

Waar ik in het verleden minder goede ervaringen met “recruiters” heb gehad heeft Esther mij volledig bekeerd. Kennis van de opdracht, verdieping in wat ik zocht, haar kritische blik en vooral zeer prettige communiceren heeft mij getriggerd om te kiezen voor haar en de opdrachtgever, mijn huidige werkgever. Ik ben Esther meer dan dankbaar. Een echte aanrader.

Arthur Bennink - Eigenaar Pro-F, Slimmer Zorgen, Pro-Bewegen

Arthur Bennink - Eigenaar Pro-F, Slimmer Zorgen, Pro-Bewegen

Structuur en resultaat in salesgesprekken

Als ondernemer is het vaak lastig om je passie, gedrevenheid en enthousiasme te kanaliseren. Esther helpt mij om hier richting aan te geven. Aansluiten op de vraag van de klant is hierin de belangrijkste les. De samenwerking heeft gelijk to meer structuur en resultaat in de sales gesprekken geleid.

Laurens-Jan Schothans, Technisch Verkoper Binnendienst bij Solarlux

Laurens-Jan Schothans, Technisch Verkoper Binnendienst bij Solarlux

Snel schakelen met groot netwerk

Esther Schmidt is een enthousiaste, vriendelijke en snel schakelende salesrecruiter met een groot netwerk. Nadat Esther mij had benaderd voor een nieuwe functie, ondersteunde zij mij ook tijdens de sollicitatie door informatie te verschaffen en bleef ze voortdurend contact houden. Ik vond dit een prettige en persoonlijke manier van samenwerken.

Niels Middelkamp, Business Development Manager

Niels Middelkamp, Business Development Manager

Zeer onder de indruk

In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging kwam ik in contact met Esther Schmidt. Ik was zeer onder de indruk van de wijze waarop Esther haar enthousiasme en betrokkenheid op mij overbracht. Na ons gesprek heeft Esther mij in contact gebracht met mij nieuwe werkgever en mij het gehele traject zeer prettig begeleidt en gecoacht. Op zoek naar een nieuwe werknemer of werkgever? Esther verdient mijn oprechte aanbeveling!

Sam Schreurs, Accountmanager Benelux  bij BOIX Europe

Sam Schreurs, Accountmanager Benelux bij BOIX Europe

Betrokken met duidelijk doel voor ogen

Esther heeft mij benaderd voor een vacature en ik was na het eerste telefooncontact al direct enthousiast. Zowel over de vacature alsmede de positieve energie waarmee zij haar passie voor sales overbrengt.

De verdere communicatie liep erg soepel gedurende het proces van mijn sollicitatie en Esther heeft mij dan ook zeker goed geholpen met het begeleiden van diverse vraagstukken.

Esther is betrokken en heeft een duidelijk doel voor ogen. Ik ben dan ook blij dat ik haar nu in mijn netwerk heb en zal ook in de toekomst regelmatig contact blijven zoeken.

Roelof Rozema, Commercieel directeur

Roelof Rozema, Commercieel directeur

Zeer professioneel

Ik heb Esther Schmidt ervaren als zeer professioneel, haar aanpak is gericht op wensen en motieven van haar opdrachtgevers. Zonder de doelstellingen en verwachte resultaten los te laten is Esther in staat op een menselijke wijze te motiveren. Ik kan Esther zeer aanbevelen als u net als wij op zoek zijn naar verbetering op alle niveau┬┤s in uw organisatie

Cherryl de Vries, Salesmanager E-commerce - Apollo Hotels & Resorts

Cherryl de Vries, Salesmanager E-commerce - Apollo Hotels & Resorts

Een echt mensen-mens

Ik heb Esther leren kennen als een echt mensen-mens. Ze weet door te prikken en zegt altijd wat ze echt wilt zeggen. Esther heeft mij geleerd dicht bij mezelf te blijven, dit helpt mij iedere dag enorm. Ze is een expert op het gebied van accountmanagement en out-of-the-box denken. Ze geeft opbouwende kritiek waar nodig en dit heeft mij geholpen anders te denken.

Michel Strikker, directeur FBD Bankmensen

Michel Strikker, directeur FBD Bankmensen

Flexibel, inspirerend en professioneel

Esther heeft meerdere keren voor onze bancaire professionals trainingen gegeven. Hierin was ze flexibel, inspirerend en professioneel.
Kan haar als salestrainer zeer aanbevelen

Carla Maessen, General Manager Bilderberg hotel de Keizerskroon

Carla Maessen, General Manager Bilderberg hotel de Keizerskroon

Esther behoort tot de top in deze categorie

Van sommige mensen krijg je energie. Esther behoort tot de top in deze categorie, ik ben altijd weer opgeladen als ik met haar contact heb gehad! Daarnaast is ze een toptrainer. Ziet razendsnel waar de groeimogelijkheden liggen en weet deze ook te benoemen en te bereiken. Ze is eerlijk naar haar cursisten en weet snel het vertrouwen te winnen. Esther heeft haar hart in eerste plaats bij de cursist liggen en in 2e plaats bij de opdrachtgever en dat is voor mij de enige wijze waarop je een echte trainer kan zijn.

Wanda van Milgen, Verkoop binnendienst Bosch Beton

Wanda van Milgen, Verkoop binnendienst Bosch Beton

Met hart en ziel voor de doelen die gesteld zijn

Esther is een gedreven persoonlijkheid. Ze gaat met hart en ziel voor de doelen die gesteld zijn! Commitment wordt in haar woordenboek met hoofdletters geschreven. Een mens onder de mensen, maar met de wilskracht van een pitbull! En… GEWELDIGE Salestrainer, waar we de ondersteuning echt van waarderen! Top!

Sara Demir, Marketing/Communicatie bij Netzodruk B.V.

Sara Demir, Marketing/Communicatie bij Netzodruk B.V.

Inspirerende energie

Het eerste waar ik aan denk bij Esther is energie! Wat een inspirerende energie neemt Esther met zich mee in haar werk en in de gesprekken met mensen. Ik heb bij haar vorige werkgever graag met haar samengewerkt, omdat ik mijzelf elke keer uitdaagde omdat we elkaar aansteken om het beste uit onszelf en anderen te halen. Ze is sociaal, geïnteresseerd in de mens en heeft een ongelooflijke werklust. Ik vind het ontzettend jammer niet meer met haar samen te werken, maar ontzettend blij haar in mijn netwerk te hebben.