Sterk in Salestraining

Salesskills ontwikkelen en/of verbeteren is misschien wel het moeilijkste wat er bestaat. Dat is de reden waarom we onze salestrajecten altijd op maat aanbieden. Geen enkele medewerker werkt hetzelfde en iedereen ontwikkelt anders. Ieder maatwerktraject start daarom met een Persoonlijke Profiel Analyse. Deze analyse brengt het werkgedrag van medewerkers in kaart zodat we goed kunnen bekijken waar en op welke manier we de salestraining gaan aanvliegen. Verwachtingen worden gemanaged en het samenspel tussen leidinggevende, trainer en deelnemers is essentieel. Daarnaast worden er altijd individuele intakes afgenomen, deelnemers mogen meedenken over de inhoud waardoor maximaal commitment ontstaat en de resultaten groter zullen zijn.

Sterk in Sales van A-Z

Sterk in Sales van A-Z

Wil je een team dat écht gaat uitblinken in sales? Medewerkers die volledig in hun kracht staan en met plezier iedere dag bezig zijn met verkoop? Kies dan voor de training 'Sterk in Sales'.

lees meer

Social Sales

Social Sales

Social Sales is hét sales anno NU! Social Media is een belangrijk onderdeel geworden van onze sales, maar nog steeds gaat er niets gaat boven persoonlijk contact. In onze training gaan we je helpen bij het vinden van de juiste combinatie tussen on- en offline.

lees meer

Workshop ‘Pitch Perfect’

Workshop ‘Pitch Perfect’

Herken je dat, dat je op een netwerkborrel of feestje staat en iemand vraagt je wie je bent en wat je doet en je dan ietwat stamelend een verhaal begint op te hangen dat eigenlijk helemaal niet bij jou en/of je functie past? Dan is de workshop 'Pitch Perfect' iets voor jou.

lees meer

Sterk in Teamontwikkeling

Sterk in Teamontwikkeling

Resultaten verbeteren? Daar heb je een team voor nodig. Een team dat weet hoe ze optimaal gebruik kunnen maken van elkaars kwaliteiten, een team dat weet op welke manier ze het beste met elkaar kunnen communiceren en vooral een team dat het leuk heeft samen.

lees meer