SALESCOACHING

COACHING ON THE JOB

Voor iedereen die individueel heel snel stappen wil maken en wil groeien in het commerciële spel.

Precies daarom bieden we coaching on the job aan.
Coaching on the job is een intensieve manier van begeleiding op de werkvloer en onderweg tijdens salesafspraken. De trainer begeleidt je, geeft tips, tricks en advies en stimuleert om het volgende gesprek nog beter aan te vliegen. De medewerker kan zich hierdoor bepaalde vaardigheden eigen maken en/of zijn gedrag verbeteren.

En het leuke is, meestal worden er op zo’n dag ook direct concrete commerciële successen geboekt. Investering direct terugverdiend dus 😉

Dat wil jij toch ook?

Na deze training

RESULTAAT

Concrete commerciële resultaten

INZICHT

In jouw sterktes en kwaliteiten tijdens jouw commerciële gesprekken

CONCREET

Concrete direct toepasbare tips en advies

Ik heb een vraag

CONCREET

Plan van aanpak

Onbewust onbekwaam

Aan de start zal je er niet direct bewust van zijn dat er nog veel ontwikkeling mogelijk is binnen jouw gesprekken.

Bewust onbekwaam

Gedurende het traject word jij bewust gemaakt van de zaken die je anders zou kunnen aanvliegen waardoor de resultaten wellicht nog groter zullen zijn.

Bewust bekwaam

Je krijgt tips, tricks en handvatten welke uiteindelijk kunnen helpen in daadwerkelijke resultaatverbetering. Dit oefenen we onder andere in op waarheid gebaseerde rollenspelen.

Onbewust bekwaam

Door middel van coaching on the job houdt de trainer je scherp en stuurt ze bij waar nodig waardoor het uiteindelijk natuurlijk gedrag zal worden.

Bas Rijkeboer Serrano

Weet goed waar de behoeftes liggen

STERK!! Daar staat Sterk in Bedrijf voor. Samen vooraf een duidelijke visie en missie opstellen om vervolgens de route te bepalen voor een training. Sterk in Bedrijf is zeer betrokken met het bedrijf en dat is dan ook hun kracht!! Door de professionele aanpak weten ze goed waar de behoeftes liggen van een organisatie en verzorgd vervolgens voor een op maat gemaakte training. Wij van Mirari Nederland B.V. zijn er dan ook trots op dat wij gebruik hebben gemaakt van hun expertise. Sterk in Bedrijf bedankt!

Bas Rijkeboer Serrano

Commercieel Adviseur Industrie en Mobiliteit Mirari

Rachel van Vulpen

Kennis van zaken

Als trainer heb ik Esther ervaren als heerlijk direct, een open persoonlijkheid, iemand die je een spiegel durft voor te houden. Naast de directe en onomwonden aanpak waardeer ik haar kennis van zaken op het gebied van sales en haar lef als ondernemer. ‘What you see is what you get’ bij Sterk in Bedrijf, dat zit wel goed dus!

Rachel van Vulpen

Accountmanager Zone.college

Astrid Breet

Wauw! Dit smaakt naar meer!

Wauw! We hebben de eerste sessie erop zitten met “Sterk in Bedrijf’, maar dit smaakt naar meer!! Heldere uitleg van de PPA-analyses. Op naar de rest van de trainingen!

Astrid Breet

Sales Support Associate – Bangma Verpakking

Fiona Hamer

Ik zal dit absoluut aanbevelen

We hebben diverse trainers gehad. Allen zeer bekwaam, professioneel en ze zijn er allemaal in geslaagd om ons het gehele trainingstraject te boeien. De inhoud was goed op ons persoonlijk afgestemd en ook het niveau was voor iedereen goed te volgen. We hebben er allemaal zeker iets van opgestoken en hebben ook goede handvatten aangereikt gekregen voor de toekomst.

Fiona Hamer

Inside Sales bij Boix Europe B.V.

AANBEVELINGEN

Wat onze klanten zeggen

We kunnen zelf wel van de daken gaan lopen roepen hoe goed we zijn, maar we kunnen het ook onze opdrachtgevers en kandidaten laten vertellen. Veel leuker en eerlijker toch?

Hierbij een selectie uit de reacties van onze klanten op onze dienstverlening.