Referenties

Margit Duijker - CCO bij Datatrics

Margit Duijker - CCO bij Datatrics

Grondig & Effectief

In een sterk groeiend bedrijf waar veel mensen aangenomen moeten worden heb je een expert nodig op gebied van werving & selectie. Niet alleen om de juiste kandidaat te vinden, met de juiste motivatie, maar ook een partij die je helpt objectief naar een professional te kijken. 
Hier sluit Sterk in Bedrijf volledig op aan, een partij waarmee die opzoek is naar een win-win-win situatie; voor kandidaat en opdrachtgever. De werkwijze van Sterk in Bedrijf is bijzonder efficiënt en effectief. De combinatie met een PPA, advies en persoonlijke gesprekken is zeer succesvol.

Sander Steegeman - Regiomanager Amac | Premium Apple Reseller

Sander Steegeman - Regiomanager Amac | Premium Apple Reseller

Laagdrempelig, authentiek en no-nonsense

De samenwerking met “Sterk in Bedrijf” heb ik als zeer prettig ervaren. Vanaf de benadering tot na het moment dat ik in mijn nieuwe uitdaging aan de slag ben gegaan. Laagdrempelig, authentiek en no-nonsense is hoe Esther met haar team in hun rol zitten, het contact leggen en onderhouden. Dit werkt erg prettig en zorgt ervoor dat je jezelf kan zijn en zodoende het beste van jezelf kan laten zien.

Dan Hartenberg - Relatie- en vastgoedadviseur Hegeman Bouwgroep

Dan Hartenberg - Relatie- en vastgoedadviseur Hegeman Bouwgroep

Aanbevolen

Een super leuke training gehad van onze trainer Esther Schmidt met Hegeman Bouwgroep. Een diepe analyse van ons eigen profiel en daarna pitches en presentatietraining. Aanbevolen! 

Fiona Hamer, Inside Sales bij Boix Europe B.V.

Fiona Hamer, Inside Sales bij Boix Europe B.V.

Ik zal dit absoluut aanbevelen

We hebben diverse trainers gehad. Allen zeer bekwaam, professioneel en ze zijn er allemaal in geslaagd om ons het gehele trainingstraject te boeien. De inhoud was goed op ons persoonlijk afgestemd en ook het niveau was voor iedereen goed te volgen. We hebben er allemaal zeker iets van opgestoken en hebben ook goede handvatten aangereikt gekregen voor de toekomst. 

Simon Lem - Sales Manager

Simon Lem - Sales Manager

Kennis van de opdracht, verdieping in wat ik zocht

Waar ik in het verleden minder goede ervaringen met “recruiters” heb gehad heeft Sterk in Bedrijf mij volledig bekeerd. Kennis van de opdracht, verdieping in wat ik zocht, een kritische blik en vooral zeer prettige communiceren heeft mij getriggerd om te kiezen voor Sterk in Bedrijf en de opdrachtgever, mijn huidige werkgever. Ik ben sterk in Bedrijf meer dan dankbaar. Een echte aanrader.

Job Schmidt - Managing Director bij BOIX Europe B.V.

Job Schmidt - Managing Director bij BOIX Europe B.V.

Tevreden met de samenwerking

Meerdere keren hebben wij Sterk in Bedrijf gevraagd voor ons op zoek te gaan naar commerciële mensen ter aanvulling op ons team. De vacatures varieerden van sales binnendienst tot Internationaal Accountmanager en het is altijd nog gelukt om de vacatures in te vullen met kandidaten die tot op heden nog steeds naar volle tevredenheid bij ons werkzaam zijn. De lijnen met Sterk in Bedrijf zijn kort, de communicatie transparant en er worden geen kandidaten voorgesteld die ze niet persoonlijk gesproken hebben of waar ze geen goed gevoel bij hebben. Kortom, heel tevreden met onze samenwerking!

Arthur Bennink - Eigenaar Pro-F, Slimmer Zorgen, Pro-Bewegen

Arthur Bennink - Eigenaar Pro-F, Slimmer Zorgen, Pro-Bewegen

Structuur en resultaat in salesgesprekken

Als ondernemer is het vaak lastig om je passie, gedrevenheid en enthousiasme te kanaliseren. Esther helpt mij om hier richting aan te geven. Aansluiten op de vraag van de klant is hierin de belangrijkste les. De samenwerking heeft gelijk tot meer structuur en resultaat in de sales gesprekken geleid.

Laurens-Jan Schothans, Technisch Verkoper Binnendienst bij Solarlux

Laurens-Jan Schothans, Technisch Verkoper Binnendienst bij Solarlux

Snel schakelen met groot netwerk

De recruiters van Sterk in Bedrijf zijn enthousiaste, vriendelijke en snel schakelende salesrecruiters met een groot netwerk. Nadat ze mij hadden benaderd voor een nieuwe functie, ondersteunden ze mij ook tijdens de sollicitatie door informatie te verschaffen en bleven ze voortdurend contact houden. Ik vond dit een prettige en persoonlijke manier van samenwerken.

Niels Middelkamp, Business Development Manager

Niels Middelkamp, Business Development Manager

Zeer onder de indruk

In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging kwam ik in contact met Sterk in Bedrijf. Ik was zeer onder de indruk van de wijze waarop de Recruiter haar enthousiasme en betrokkenheid op mij overbracht. Na ons gesprek heeft ze mij in contact gebracht met mijn nieuwe werkgever en mij het gehele traject zeer prettig begeleidt en gecoacht. Op zoek naar een nieuwe werknemer of werkgever? Sterk in Bedrijf verdient mijn oprechte aanbeveling!

Sam Schreurs, Accountmanager Benelux  bij BOIX Europe

Sam Schreurs, Accountmanager Benelux bij BOIX Europe

Betrokken met duidelijk doel voor ogen

Sterk in Bedrijf heeft mij benaderd voor een vacature en ik was na het eerste telefooncontact al direct enthousiast. Zowel over de vacature alsmede de positieve energie waarmee ze hun passie voor sales overbrengen. De verdere communicatie liep erg soepel gedurende het proces van mijn sollicitatie en Sterk in Bedrijf heeft mij dan ook zeker goed geholpen met het begeleiden van diverse vraagstukken. De recruiter is betrokken en heeft een duidelijk doel voor ogen. Ik ben dan ook blij dat ik haar nu in mijn netwerk heb en zal ook in de toekomst regelmatig contact blijven zoeken.

Roelof Rozema, Commercieel directeur

Roelof Rozema, Commercieel directeur

Zeer professioneel

Ik heb de samenwerking met Sterk in Bedrijf ervaren als zeer professioneel. De aanpak is gericht op wensen en motieven van haar opdrachtgevers. Zonder de doelstellingen en verwachte resultaten los te laten is de trainer in staat op een menselijke wijze te motiveren. Ik kan Sterk in Bedrijf zeer aanbevelen als u net als wij op zoek zijn naar verbetering op alle niveau´s in uw organisatie.

Cherryl de Vries, Salesmanager E-commerce - Apollo Hotels & Resorts

Cherryl de Vries, Salesmanager E-commerce - Apollo Hotels & Resorts

Een echt mensen-mens

Ik heb Esther leren kennen als een echt mensen-mens. Ze weet door te prikken en zegt altijd wat ze echt wilt zeggen. Esther heeft mij geleerd dicht bij mezelf te blijven, dit helpt mij iedere dag enorm. Ze is een expert op het gebied van accountmanagement en out-of-the-box denken. Ze geeft opbouwende kritiek waar nodig en dit heeft mij geholpen anders te denken.

Michel Strikker, directeur FBD Bankmensen

Michel Strikker, directeur FBD Bankmensen

Flexibel, inspirerend en professioneel

Esther (Salestrainer bij Sterk in Bedrijf) heeft meerdere keren voor onze bancaire professionals trainingen gegeven. Hierin was ze flexibel, inspirerend en professioneel. Kan haar als salestrainer zeer aanbevelen.

Carla Maessen, General Manager Bilderberg hotel de Keizerskroon

Carla Maessen, General Manager Bilderberg hotel de Keizerskroon

Esther behoort tot de top in deze categorie

Van sommige mensen krijg je energie. Esther behoort tot de top in deze categorie, ik ben altijd weer opgeladen als ik met haar contact heb gehad! Daarnaast is ze een toptrainer. Ziet razendsnel waar de groeimogelijkheden liggen en weet deze ook te benoemen en te bereiken. Ze is eerlijk naar haar cursisten en weet snel het vertrouwen te winnen. Esther heeft haar hart in eerste plaats bij de cursist liggen en in 2e plaats bij de opdrachtgever en dat is voor mij de enige wijze waarop je een echte trainer kan zijn.

Wanda van Milgen, Verkoop binnendienst Bosch Beton

Wanda van Milgen, Verkoop binnendienst Bosch Beton

Met hart en ziel voor de doelen die gesteld zijn

Esther is een gedreven persoonlijkheid. Ze gaat met hart en ziel voor de doelen die gesteld zijn! Commitment wordt in haar woordenboek met hoofdletters geschreven. Een mens onder de mensen, maar met de wilskracht van een pitbull! En… GEWELDIGE Salestrainer, waar we de ondersteuning echt van waarderen! Top!