TEAMBUILDING

ONE TEAM – ONE MISSION

Dé teambuilding waar fun, actie, inzicht, samenwerking, vertrouwen en concrete werkafspraken samen komen.

Een 2-daagse training op drie inspirerende locaties waardoor je het gevoel hebt met je team op vakantie te zijn geweest 🙂

Deze training

VERBETERT

de communicatie in de onderlinge samenwerking

STIMULEERT

de motivatie en betrokkenheid

GEEFT INZICHT

in valkuilen en sterkten waardoor het team beter gebruik kan maken van elkaars kwaliteiten

Ik heb een vraag

INZICHT & ACTIVITEIT

Wat gaan we doen

Dag 1

We starten de dag met een PPA-sessie. Deze sessie geeft niet alleen inzicht in eigen, maar ook in elkaars gedrag waardoor je begrijpt waarom collega’s op een bepaalde manier reageren. Ook snap je waarom bepaalde taken je juist wel of geen moeite kosten en geeft de sessie je de eerste inzichten in hoe je jouw communicatiestijl zou kunnen aanpassen aan jouw klanten.

Na deze interactieve sessie wordt een heerlijke lunch geserveerd die je, gezien het middagprogramma wel nodig hebt, want na de lunch gaan we naar buiten!

Gedurende de middag wordt het team uitgedaagd in verschillende activiteiten waarbij samenwerking, communicatie en vertrouwen centraal staan. De zwaarte van de activiteiten kan op ieder gewenst niveau, maar we dagen het team wel uit om de zogenaamde ‘stretch-zone’ op te zoeken, waarbij we werken volgens het principe CHALLENGE BY CHOICE, de deelnemer heeft altijd de keuze om iets wel of niet te doen.

Dit doen we op een prachtige locatie, namelijk het Outdoor Challenge Park in Oldenzaal. In het spel of tijdens opdrachten zal de trainer continue terugkoppelen wat hij ziet en kritische vragen stellen over hoe dit gedrag tot uiting komt in het team of tijdens de eigen
werkzaamheden.

Het team wordt uitgedaagd zich kwetsbaar op te stellen en ze hebben elkaar (letterlijk) nodig om tot grote hoogtes te komen.

Deze intensieve, maar leuke en interactieve 1e trainingsdag sluiten we gezamenlijk af bij Hotel de Schout in Denekamp waar iedereen incheckt voor de overnachting en we genieten vervolgens van een heerlijke Italiaanse avond.

BORGING IN DE PRAKTIJK

Concrete werkafspraken

Dag 2

Dag 2 starten we met een heerlijk ontbijtbuffet in hotel de Schout, waarna we vervolgens vertrekken naar de 3e prachtige locatie, namelijk de Schaapskooi Stroothuizen.

In de ochtend wordt de nadruk gelegd op het creëren van
bewustzijn. We blikken terug naar de inzichten die verkregen zijn op dag 1 en bespreken wat opviel, waar afspraken over gemaakt moeten worden en er is ruimte om ervaringen te delen.

Vervolgens zetten we het brein van de teamleden op een creatieve manier aan het werk en laten we ze individuele moodboards maken en nadenken over de eigen actieve bijdrage aan de doelen voor 2022.

Daarnaast worden ze getriggerd een plan te maken om de samenwerking onderling te versterken. De moodboards worden vervolgens gepresenteerd aan elkaar.

De laatste stap is het maken van concrete, werkbare werkafspraken over de onderwerpen die relevant zijn, zodat deze teambuilding naast een hoop fun en gezelligheid ook daadwerkelijk iets oplevert in de praktijk op de werkvloer 🙂

Deze 2e dag kan op meerdere manieren ingevuld worden afhankelijk van het gewenste resultaat van de opdrachtgever. In een uitvoerig voorbereidend gesprek bepalen we wat er precies nodig is om de gewenste resultaten te behalen en vervolgens passen we daar onze training op aan.

Bas Rijkeboer Serrano

Weet goed waar de behoeftes liggen

STERK!! Daar staat Sterk in Bedrijf voor. Samen vooraf een duidelijke visie en missie opstellen om vervolgens de route te bepalen voor een training. Sterk in Bedrijf is zeer betrokken met het bedrijf en dat is dan ook hun kracht!! Door de professionele aanpak weten ze goed waar de behoeftes liggen van een organisatie en verzorgd vervolgens voor een op maat gemaakte training. Wij van Mirari Nederland B.V. zijn er dan ook trots op dat wij gebruik hebben gemaakt van hun expertise. Sterk in Bedrijf bedankt!

Bas Rijkeboer Serrano

Commercieel Adviseur Industrie en Mobiliteit Mirari

Rachel van Vulpen

Kennis van zaken

Als trainer heb ik Esther ervaren als heerlijk direct, een open persoonlijkheid, iemand die je een spiegel durft voor te houden. Naast de directe en onomwonden aanpak waardeer ik haar kennis van zaken op het gebied van sales en haar lef als ondernemer. ‘What you see is what you get’ bij Sterk in Bedrijf, dat zit wel goed dus!

Rachel van Vulpen

Accountmanager Zone.college

Marieke Pothof

Aanrader voor iedereen

Sterk in Bedrijf heeft een hele leuke cursus vanuit haar bedrijf georganiseerd en het was voor mij een opsteker om meer inzicht te krijgen over het gebruik van LinkedIn in een professionele setting. Aanrader voor iedereen!

Marieke Pothof

Sales Support BouWatch

Yvette Ronteltap - Kolkman

Interessant en direct toepasbaar

Sterk in Bedrijf heeft ons recruitment team een training personal branding gegeven. Ondanks dat dit helaas niet op locatie kon maar online wisten ze absoluut iedereen geïnteresseerd te houden. De training was een combinatie van nuchtere humor, een beetje zelfspot en interactieve opdrachten met een spel element en dat maakte het voor mij interessant en direct toepasbaar. Ik beveel de training dan ook van harte aan.

Yvette Ronteltap – Kolkman

Recruiter De Staffing Groep

AANBEVELINGEN

Wat onze klanten zeggen

We kunnen zelf wel van de daken gaan lopen roepen hoe goed we zijn, maar we kunnen het ook onze opdrachtgevers en kandidaten laten vertellen. Veel leuker en eerlijker toch?

Hierbij een selectie uit de reacties van onze klanten op onze dienstverlening.