Anti-Timemanagement

 
In de training Anti-Timemanagement leer je omgaan met prikkels en verstoringen. Je leert ook hoe je prioriteiten stelt en verschil ziet tussen belangrijke en urgente zaken. Met als resultaat maximaal productief te zijn met zo min mogelijk stress. En dat levert weer rust, overzicht en balans op. In de training leggen we de nadruk op waar jij invloed op hebt. Daar kun je namelijk direct mee aan de slag.

Wat levert anti-timemanagement jou op?

Met een voldaan gevoel je werk verlaten;
Overzicht van al je activiteiten en projecten;
Regie krijgen over de dag;
Werken aan de juiste dingen;
Elke dag een lege inbox;
Tijdwinst.

Dagdeel 1 (methodiek)
Hoe zorg je dat je op een ontspannen manier je werk gedaan krijgt met het juiste resultaat? In het eerste dagdeel behandelen we een werkmethodiek waar je direct mee aan de slag kunt en die snel tot resultaat leidt. De methodiek helpt je om overzicht en structuur te krijgen in je werk, zodat je het gevoel van controle hebt. Vervolgens passen we de methodiek toe in Outlook, zodat je meteen met een goed werkend systeem de deur uit gaat.

Dagdeel 2 (mindset)
Heb je meer te doen dan er in een werkdag past? Waar kies je dan voor? Jij runt de dag! In deze training blikken we kort terug op de eerste dag. Daarna gaan we vooral kijken hoe jij in de regie komt. Werk ik aan de juiste dingen in mijn beschikbare tijd? Hoe ga ik om met verstoringen als telefoon, mail en whatsapp?

Dagdeel 3 (Coaching on the job)
Tijdens de coaching on the job krijgt elke medewerker een individueel coachgesprek. Daarbij geven we aandacht aan de persoonlijke uitdagingen en maken een verdere vertaling naar de praktijk.

 

Meer informatie