Functie
Regio
Dienstverband
Branche
Uren

Medewerker Commerciële Binnendienst - Dozenhal

solliciteren tot: 01-05-2019


Ben jij ambitieus, gedreven, ondernemend en heb je een sterk verlangen naar resultaat? Streef jij altijd naar een tevreden klant en een succesvolle levering? Word jij niet gezien als alleen verkoper, maar ook als de doorzetter die van aanpakken houdt? Twijfel dan niet, reageer, en zet je eerste stap richting de commerciële binnendienst bij de Dozenhal.

detail

Teamleider Sales Support

solliciteren tot: 25-04-2019


Weet jij procedures efficiënter te maken en heb jij kennis van SAP? Heb jij daarnaast ervaring met mensgericht leidinggeven en haal je energie uit procesmatige sturing én coaching van jouw team? Beschik jij ook nog over een goede dosis commercie en sta je stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

detail

Accountmanager Zorg & Dienstverlening bij Twepa

solliciteren tot: 25-03-2019Ben je ondernemend en heb je een echte drive om te scoren voor zowel jezelf als voor de klant? Neem je initiatief, word je blij van het versterken van je klantrelaties en krijg je een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten? Dan ben jij de commerciële topper die we zoeken!

detail

Accountmanager Meetings & Events bij De Grolsch Veste

gesloten


Zie jij altijd overal kansen en ben je het liefst de hele dag op pad en houd je van het commercieel schakelen tussen jouw klant, de wensen voor een evenement en je collega's? Heb je daarbij passie voor het ontzorgen van je relaties en doe je dit het liefst met de mogelijkheden die evenementenlocatie De Grolsch Veste te bieden heeft?

Als bovenstaande jou aanspreekt en je op zoek bent naar een baan als Accountmanager in de eventbranche dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder wat er precies van je verwacht wordt in deze functie.

detail

Senior verkoper Keuken & Sanitair

solliciteren tot: 31-03-2019

Ben jij iemand die zonder te pushen het maximale uit de verkoop weet te halen? Ben jij de senior verkoper die precies weet welke vragen je moet stellen om tot het beste advies te komen? Ben jij de juiste gesprekspartner voor het hogere segment klanten en ben je op zoek naar een uitdagende baan waarbij je werkt aan een gezamenlijk teamdoel? Solliciteer dan nu!

detail

Accountmanager Salesrecruitment - Sterk in Bedrijf

solliciteren tot: 29-03-2019

htk logo 75
Ben je net zo gedreven en enthousiast over sales als dat wij zijn én heb je inmiddels je eerste sporen in het accountmanagement verdiend? Ben je iemand die totaal geen moeite heeft met het genereren van new business en houd je van de afwisseling dat een jong en ambitieus bedrijf met zich mee brengt? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

detail

Storemanager Zeist bij dé Premium Reseller van Apple

solliciteren tot: 29-03-2019

Amac

Heb jij altijd al verantwoordelijk willen zijn voor je eigen store? Wil jij altijd het beste uit jouw medewerkers halen? Lijkt het je een uitdaging om de Store van onze opdrachtgever in Zeist samen met de floormanager en het team van medewerkers tot een groot succes te maken? Wil jij werken bij de meest innovatieve Apple Premium Reseller van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

detail

Storemanager Hengelo bij dé Premium Reseller van Apple

solliciteren tot: 27-03-2019

Amac

Heb jij altijd al verantwoordelijk willen zijn voor je eigen store? Wil jij altijd het beste uit jouw medewerkers halen? Lijkt het je een uitdaging om de Store van onze opdrachtgever in Hengelo samen met de floormanager en het team van medewerkers tot een groot succes te maken? Wil jij werken bij de meest innovatieve Apple Premium Reseller van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

detail

Storemanager Almere bij dé Premium Reseller van Apple

solliciteren tot: 23-04-2019

Amac

Heb jij altijd al verantwoordelijk willen zijn voor je eigen store? Wil jij altijd het beste uit jouw medewerkers halen? Lijkt het je een uitdaging om de Store van onze opdrachtgever in Almere samen met de floormanager en het team van medewerkers tot een groot succes te maken? Wil jij werken bij de meest innovatieve Apple Premium Reseller van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

detail

Accountmanager Industriële Toepassing - Verse Voedingsindustrie

solliciteren tot: 29-03-2019

Gerelateerde afbeelding

Heb jij een commerciële en ondernemende instelling en het vermogen om resultaatgericht en zelfstandig te werk te gaan? En vind jij het leuk om het wikken en wegen van een klant op een enthousiaste manier de kant van Bizerba op te laten vallen? Reageer dan snel!

detail

New Business Development Accountmanager - Datatrics

solliciteren tot: 19-04-2019

Logo data

Zijn samenwerken en partnership woorden die perfect bij jou passen? Wil je daarnaast jouw klant een geweldig concept kunnen aanbieden die de omzet gaat verhogen? Kijk dan snel verder en reageer op deze vacature!

detail