Functie
Regio
Dienstverband
Branche
Uren

Commercieel Secretaresse

solliciteren tot: 22-06-2018

Afbeeldingsresultaat voor dutch power company

Ben jij ambitieus, gedreven en heb je altijd alles voorbereid en onder controle!? Wanneer gastvrijheid in jouw DNA zit en jij van een dynamische werkomgeving houdt zit je goed bij Dutch Power Company! Staat de kwaliteit van jouw werk bij jou hoog in het vaandel en ben je gewend met vertrouwelijke informatie om te gaan? Lees snel verder en wie weet word jij dé nieuwe secretaresse die verder meebouwt aan het succes.

detail

Storemanager Almere bij dé premium reseller van Apple

solliciteren tot: 30-06-2018

Amac
Heb jij altijd al verantwoordelijk willen zijn voor je eigen store? Wil jij altijd het beste uit jouw medewerkers halen? Lijkt het je een uitdaging om de Store van onze opdrachtgever in Almere samen met de floormanager en het team van medewerkers tot een groot succes te maken? Wil jij werken bij de meest innovatieve Apple Premium Reseller van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

detail

Marketing Medewerker

solliciteren tot: 29-06-2018

Afbeeldingsresultaat voor dutch power company

De hele dag ben jij bezig de reis van de klant voor de merken Herder, Conver, Precision Maker, Votex en Roberine inzichtelijk en zichtbaar te maken. Je bedenkt acties, schrijft een artikel over een nieuw product en schakelt intern. Ben jij klaar voor deze dynamische baan waarin geen dag hetzelfde is!? Reageer dan snel op deze uitdagende functie.

detail

Office Manager - Kovax

solliciteren tot: 29-06-2018

Kovax logo

Ben jij het organiseertalent ten top, die commercieel kan schakelen én het visitekaartje van Kovax is!? En wil je graag werken voor een internationaal bedrijf met onwijs veel dynamiek en waar jij de organiserende factor bent?

Wacht niet en solliciteer op deze dynamische & internationale functie waarbij je jouw kennis van talen erg goed kunt gebruiken!

detail

Sales Engineer - Pontus

solliciteren tot: 26-07-2018

Afbeeldingsresultaat voor pontus heat treatment logo

Loop jij warm voor een gave functie in de sales die een mooie mix heeft tussen relatiebeheer en acquisitie? Lijkt het jou ook heel gaaf om vraagstukken van jouw klanten in de staalindustrie perfect op maat te beantwoorden? Twijfel niet en solliciteer!

detail

Regiomanager bij dé premium reseller van Apple

gesloten

Amac

Als regiomanager ben je verantwoordelijk voor zo’n 10 Amac stores (100 -180 medewerkers).
Tijdens jouw dagelijkse winkelbezoeken stuur, coach en begeleid je de storemanagers bij de bedrijfsvoering van hun store en alle werkzaamheden die hierbij komen kijken. Dit houdt in dat je samen met hen de commerciële doelstellingen behaalt en zelfs overtreft. Een echte uitdaging dus! Je werkt hierbij nauw samen met de andere regiomanagers. Je rapporteert aan de retailmanager.

detail

Storemanager Leiden bij dé premium reseller van Apple

solliciteren tot: 31-08-2018

Amac

Heb jij altijd al verantwoordelijk willen zijn voor je eigen store? Wil jij altijd het beste uit jouw medewerkers halen? Lijkt het je een uitdaging om de Store van onze opdrachtgever in Leiden samen met de floormanager en het team van medewerkers tot een groot succes te maken? Wil jij werken bij de meest innovatieve Apple Premium Reseller van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

detail

Storemanager Gouda bij dé premium reseller van Apple

gesloten

Amac
Heb jij altijd al verantwoordelijk willen zijn voor je eigen store? Wil jij altijd het beste uit jouw medewerkers halen? Lijkt het je een uitdaging om de Store van onze opdrachtgever in Gouda samen met de floormanager en het team van medewerkers tot een groot succes te maken? Wil jij werken bij de meest innovatieve Apple Premium Reseller van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

detail

Storemanager Roosendaal bij dé premium reseller van Apple

solliciteren tot: 31-08-2018

Amac

Heb jij altijd al verantwoordelijk willen zijn voor je eigen store? Wil jij altijd het beste uit jouw medewerkers halen? Lijkt het je een uitdaging om de Store van onze opdrachtgever in Roosendaal samen met de floormanager en het team van medewerkers tot een groot succes te maken? Wil jij werken bij de meest innovatieve Apple Premium Reseller van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

detail

Storemanager Apeldoorn bij dé premium reseller van Apple

solliciteren tot: 31-08-2018

Amac

Heb jij altijd al verantwoordelijk willen zijn voor je eigen store? Wil jij altijd het beste uit jouw medewerkers halen? Lijkt het je een uitdaging om de Store van onze opdrachtgever in Apeldoorn samen met de floormanager en het team van medewerkers tot een groot succes te maken? Wil jij werken bij de meest innovatieve Apple Premium Reseller van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

detail

Area Sales Manager - Dutch Power Company

solliciteren tot: 30-06-2018

Afbeeldingsresultaat voor dutch power company

Sind Sie ein Next-Level-Verkäufer und kreatives Denken ist ein Kinderspiel für Sie? Sehen Sie sich ein neues und internationales Händlernetzwerk aufbauen und können Sie sich völlig identifizieren mit der Technologie der Maschinen für den grünen und landwirtschaftlichen Sektor? Reagiere schnell!

detail

Sales Consultant - Enginia

solliciteren tot: 31-05-2018

Afbeeldingsresultaat voor enginia

Heb jij de drive om namens Enginia bedrijven in de maakindustrie te helpen met innoveren? Wil je dat met oprechte interesse in het digitaliseren van bedrijfsprocessen creëren met behulp van de software van marktleider Siemens? Reageer dan snel op deze vacature!

detail

Accountmanager - PremTech

solliciteren tot: 30-06-2018

untitled

Ben jij ambitieus, gedreven en een echte hunter? Is koude acquisitie voor jou een koud kunstje, maar ben je ook de relatiemanager voor de bestaande klanten? Staat het demonstreren en adviseren van technische onderhoudsproducten jou op het lijf geschreven? En zie je dit hele verhaal als ultieme uitdaging? Solliciteer dan nu!

detail

Internationaal Accountmanager Duitsland - Boix Europe

solliciteren tot: 31-05-2018

boix logo

Werken voor een bedrijf welke marktleider is in verpakkingsmachines, daar gaat toch ieder technisch hart sneller van kloppen!? Voeg daar een vleugje commercie, een internationaal karakter en een klik met onze oosterburen aan toe en dan ben jij de ideale kandidaat voor de functie als 'Internationaal Accountmanager Duitsland'!

Wacht niet en solliciteer! 

detail

Internationaal Key Accountmanager - Votex

solliciteren tot: 15-06-2018

logo-votex

Ben jij een next level verkoper en is creatief denken een eitje voor je? Zie jij het voor je om internationaal een nieuw dealernetwerk op te zetten en kun jij je volledig vinden in de techniek van de machines voor de groen- en landbouwsector? Reageer dan snel!

detail

Accountmanager Zorg bij dé premium reseller van Apple

solliciteren tot: 15-06-2018

Amac
Voor de Premium Apple-reseller; Amac, zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste collega met een commerciële drive die samen met zijn/haar collega's de omzet bij nieuwe en bestaande klanten behoud en vergroot.

detail