Functie
Regio
Dienstverband
Branche
Uren

Accountmanager - FC Twente

gesloten

FC Twente wil een club zijn die normaal doet. Waar de dingen worden gezegd zoals ze zijn. Zonder opsmuk, zonder er omheen te draaien, zonder grootspraak. Waar de mensen zich, intern en extern, respectvol naar elkaar opstellen. En waar realisme en nuchterheid de boventoon voeren. Maar FC Twente wil ook een club zijn die ambitieus is. Die kansen ziet, schept en benut.

Als bovenstaande jou aanspreekt en je op zoek bent naar een baan als Accountmanager, dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Lees snel verder wat er precies van je verwacht wordt in deze functie.

detail

Commerciële binnendienst medewerker - FC Twente

gesloten

FC Twente wil een club zijn die normaal doet. Waar de dingen worden gezegd zoals ze zijn. Zonder opsmuk, zonder er omheen te draaien, zonder grootspraak. Waar de mensen zich, intern en extern, respectvol naar elkaar opstellen. En waar realisme en nuchterheid de boventoon voeren.  Maar FC Twente wil ook een club zijn die ambitieus is. Die kansen ziet, schept en benut.

Als bovenstaande jou aanspreekt en je op zoek bent naar een baan als Commercieel medewerker binnendienst, dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Lees snel verder wat er precies van je verwacht wordt in deze functie.

detail

Accountmanager Noord Brabant - PremTech

solliciteren tot: 01-02-2019

untitled

Ben jij ambitieus, gedreven en een echte hunter? Is koude acquisitie voor jou een koud kunstje, maar ben je ook de relatiemanager voor de bestaande klanten? Staat het demonstreren en adviseren van technische onderhoudsproducten jou op het lijf geschreven? En zie je dit hele verhaal als ultieme uitdaging? Solliciteer dan nu!

detail

Accountmanager Industrie Midden Nederland - PremTech

solliciteren tot: 01-02-2019

untitled

Ben jij ambitieus, gedreven en een echte hunter? Is koude acquisitie voor jou een koud kunstje, maar ben je ook de relatiemanager voor de bestaande klanten? Staat het demonstreren en adviseren van technische onderhoudsproducten jou op het lijf geschreven? En zie je dit hele verhaal als ultieme uitdaging? Solliciteer dan nu!

detail

Storemanager Hengelo bij dé Premium Reseller van Apple

solliciteren tot: 31-12-2018

Amac

Heb jij altijd al verantwoordelijk willen zijn voor je eigen store? Wil jij altijd het beste uit jouw medewerkers halen? Lijkt het je een uitdaging om de Store van onze opdrachtgever in Hengelo samen met de floormanager en het team van medewerkers tot een groot succes te maken? Wil jij werken bij de meest innovatieve Apple Premium Reseller van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

detail

Storemanager Oss bij dé Premium Reseller van Apple

solliciteren tot: 31-12-2018

Amac

Heb jij altijd al verantwoordelijk willen zijn voor je eigen store? Wil jij altijd het beste uit jouw medewerkers halen? Lijkt het je een uitdaging om de Store van onze opdrachtgever in Oss samen met de floormanager en het team van medewerkers tot een groot succes te maken? Wil jij werken bij de meest innovatieve Apple Premium Reseller van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

detail

Hoofd Technisch Commerciële Binnendienst - Conrad Electronic Benelux

solliciteren tot: 31-12-2018

Vind jij het heerlijk om de hele dag bezig te zijn met verkoop en met klanten? Ben jij de persoon die ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is en zorgt dat je collega's zich blijven ontwikkelen? Zorg jij ervoor dat jullie als team gaan en blijven scoren?

Ben jij dé leidinggevende die de kar gaat trekken op de binnendienst? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven!

detail

Accountmanager Labels & Consumables

solliciteren tot: 31-12-2018

Gerelateerde afbeelding

Vind jij het geweldig om te werken in zowel de Retail- als de industriële branche en heb jij hierin ook een bewezen trackrecord? Weet jij als geen ander hoe belangrijk een goed label is voor een klant en weet jij ook dat er hierin super veel mogelijk is? Dan zoeken wij jou! Reageer snel!

detail

Accountmanager Industriële Toepassing - Verse Voedingsindustrie

solliciteren tot: 31-12-2018

Gerelateerde afbeelding

Heb jij een commerciële en ondernemende instelling en het vermogen om resultaatgericht en zelfstandig te werk te gaan? En vind jij het leuk om het wikken en wegen van een klant op een enthousiaste manier de kant van Bizerba op te laten vallen? Reageer dan snel!

detail

New Business Development Accountmanager Regio Amsterdam - Datatrics

solliciteren tot: 21-12-2018

Logo data

Zijn samenwerken en partnership woorden die perfect bij jou passen? Wil je daarnaast jouw klant een geweldig concept kunnen aanbieden die de omzet gaat verhogen? Kijk dan snel verder en reageer op deze vacature!

detail

Hoofd Verkoop Binnendienst - ClimaRad

solliciteren tot: 17-12-2018

Als onze Hoofd Verkoop Binnendienst weet jij  hoe belangrijk het is om een gezond binnenklimaat te hebben, zowel thuis als op jouw werkplek. Je weet bedrijven hiervan te overtuigen en coacht jouw collega's van de binnendienst om samen op hoger niveau te komen. Je vindt het daarnaast ook een uitdaging om je eigen sales skills in de praktijk te gebruiken en denkt mee met ‘the bigger picture’! Ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel!

detail

Internationaal Salesmanager - Dutch Power Company

solliciteren tot: 30-11-2018

Ben jij een next level verkoper en is creatief denken jouw 2e natuur? Zie jij het voor je om internationaal aan het werk te zijn en kan jij je vinden in de techniek van machines voor de groen- en landbouwsector? Reageer dan snel op deze vacature!

detail

Technisch Commerciële Binnendienst - Conrad Electronic Benelux

gesloten


Vind jij het heerlijk om de hele dag bezig te zijn met verkoop en met klanten? Word jij blij van veel telefonisch contact en het uitwerken en afhandelen van aanvragen? Ben jij commercieel slim en snap jij hoe je een goed verkoopgesprek moet voeren aan de telefoon én geniet jij van de samenwerking en 12-tjes met de buitendienst collega’s? Dan
is deze baan jou op het lijf geschreven!

detail

(Junior) Accountmanager Onderwijs bij dé premium reseller van Apple - regio Zuid / West Nederland

solliciteren tot: 29-11-2018

Amac
Heb jij een commerciële en ondernemende instelling en het vermogen om resultaatgericht en zelfstandig te werk te gaan? Adviseer jij graag binnen het onderwijs en wil jij je graag bezighouden met de verkoop en advisering van Apple producten? Dan is Amac op zoek naar jou!

detail

Sales Engineer binnendienst - Herikon

solliciteren tot: 20-12-2018

Logo van Herikon Advanced Polyurethanes B.V.

Wil jij je technische kennis verbinden met sales, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben jij slim in het oppikken van commerciële signalen en stop jij niet bij een ‘nee’? Dan ben jij degene die we zoeken als Sales Engineer binnendienst bij Herikon.

detail

Commercieel verkoper binnendienst (entertainment industrie)

solliciteren tot: 20-12-2018

AAEAAQAAAAAAAAdaAAAAJDVmMTkxMjlkLWQ5ZDAtNDM2Yy1iZDRiLTg3NTRjNDNjYmRlMg

'Entertainment is all about smiling on stage'

Ben jij dé verkoper binnendienst met de spirit van een ondernemer, die er graag voor zorgt dat met het productenpakket van Rolight alles 'on stage' is geregeld? Signaleer je behoeftes in de markt, heb je passie voor je vak en kun je snel commercieel schakelen? Zet jezelf dan nu in de schijnwerper, 'plug in' en solliciteer!

detail

New Business Development Accountmanager - Datatrics

solliciteren tot: 20-12-2018

Logo data

Zijn samenwerken en partnership woorden die perfect bij jou passen? Wil je daarnaast jouw klant een geweldig concept kunnen aanbieden de omzet gaat verhogen? Kijk dan snel verder en reageer op deze vacature!

detail

Storemanager Uitgeest bij dé Premium Reseller van Apple

solliciteren tot: 28-11-2018

Amac
Heb jij altijd al verantwoordelijk willen zijn voor je eigen store? Wil jij altijd het beste uit jouw medewerkers halen? Lijkt het je een uitdaging om de Store van onze opdrachtgever in Uitgeest samen met de floormanager en het team van medewerkers tot een groot succes te maken? Wil jij werken bij de meest innovatieve Apple Premium Reseller van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

detail

Junior Accountmanager West-Nederland

solliciteren tot: 30-11-2018

Kovax logo

Weet jij in alle omstandigheden net als het schuurpapier van Kovax, alles glad te strijken in jouw werkrelaties? Haal jij altijd het maximale uit de business voor zowel jezelf als jouw klanten? Heb jij een echte drive om jezelf te ontwikkelen bij een super snel groeiende organisatie en is resultaatgerichtheid één van jouw belangrijkste competenties? Reageer dan nu!

detail

Junior Accountmanager Noord-Nederland

solliciteren tot: 30-11-2018

Kovax logo

Weet jij in alle omstandigheden net als het schuurpapier van Kovax, alles glad te strijken in jouw werkrelaties? Haal jij altijd het maximale uit de business voor zowel jezelf als jouw klanten? Heb jij een echte drive om jezelf te ontwikkelen bij een super snel groeiende organisatie en is resultaatgerichtheid een van jouw belangrijkste competenties? Reageer dan nu!

detail

Salesrecruiter - Sterk in Bedrijf

solliciteren tot: 20-12-2018

htk logo 75

Heb jij een neus voor commercieel talent? Beschik je over een goede dosis people skills en heb je het in je om de juiste mensen te vinden, boeien én binden? Werk je daarnaast graag in een jong en dynamisch team en durf je kritisch te zijn naar jezelf en je collega’s? Solliciteer dan naar een baan als salesrecruiter in het team van Sterk in Bedrijf!

detail

Junior Accountmanager Zuid-Nederland

solliciteren tot: 30-11-2018

Kovax logo

Weet jij in alle omstandigheden net als het schuurpapier van Kovax, alles glad te strijken in jouw werkrelaties? Haal jij altijd het maximale uit de business voor zowel jezelf als jouw klanten? Heb jij een echte drive om jezelf te ontwikkelen bij een super snel groeiende organisatie en is resultaatgerichtheid een van jouw belangrijkste competenties? Reageer dan nu!

detail