OP ZOEK NAAR PERSONEEL

SALES, MARKETING & OFFICE RECRUITMENT

Herken je dat? Dat het werven van het juiste personeel veel tijd in beslag neemt en niet altijd met het gewenste resultaat?

Met de oprechte passie die we hebben voor sales, marketing en office kandidaten helpen wij jou bij het vinden van de juiste match.

Kwaliteit is hierin het sleutelwoord.
Voordat we onze kandidaten aan je voor zullen stellen, wordt er eerst een uitgebreide intake met ze gedaan. Naast een uitvoerig gesprek waarin we onze commerciƫle voelsprieten uitzetten, onderwerpen we onze kandidaten tevens aan een kort online onderzoek dat het werkgedrag in beeld brengt.

Pas wanneer wij er zeker van zijn dat de kandidaat aan zal sluiten bij jouw organisatie, gaan we over op het voorstellen van de kandidaat.

Ik heb interesse

ONZE PAKKETTEN

JIJ KIEST…

Light

SALES, MARKETING & OFFICE TOPPERS

Altijd ruimte voor talent!

Sales is een vak, net als marketing. Officepersoneel is broodnodig om stabiliteit te waarborgen binnen organisaties.
Wij zoeken kandidaten die deze talenten bezitten. Kandidaten met ambitie en verantwoordelijkheidsgevoel die bereid zijn hun talent in te zetten voor onze opdrachtgevers.

Ken of ben jij zo iemand?
Laat ons dat dan snel weten!

WERKGEVERS

Op zoek naar collega’s?

Wij zoeken werkgevers die op zoek zijn naar Ć©chte sales, marketing en office talenten die het lef hebben de zoektocht uit handen te geven aan ons, zodat wij op jacht kunnen gaan naar de allerbeste match.


Ben of ken jij zo’n werkgever?
Neem dan contact met ons op!Sander Steegeman

Laagdrempelig, authentiek en no-nonsense

De samenwerking met “Sterk in Bedrijf” heb ik als zeer prettig ervaren. Vanaf de benadering tot na het moment dat ik in mijn nieuwe uitdaging aan de slag ben gegaan. Laagdrempelig, authentiek en no-nonsense is hoe ze met het team in hun rol zitten, het contact leggen en onderhouden. Dit werkt erg prettig en zorgt ervoor dat je jezelf kan zijn en zodoende het beste van jezelf kan laten zien.

Sander Steegeman

Regiomanager Amac

Kevin Heiwegen

Goede gesprekken gevoerd

Sterk in Bedrijf heeft bemiddeld tussen mij en Bosch Beton zodat ik daar aan de slag kon gaan. Samen een aantal keren goede gesprekken gevoerd waarin zij zagen wat mijn kwaliteiten zijn en waarom ik zo goed bij Bosch Beton zou passen. Ik ben gestart als Accountmanager GWW-NL en ik voel me hier erg op mijn plek.

Kevin Heiwegen

Accountmanager GWW NL Bosch Beton

Selwin Koning

Ik zou Sterk in Bedrijf zeker aanbevelen

Ze geven je gelijk een goed gevoel aan het begin van het eerste gesprek. Daarnaast blijven ze het hele traject in contact en helpen ze waar nodig. Naast bovenstaande blijven ze zelfs na de plaatsing nog in contact om te kijken of het bevalt en of ze nog ergens mee kunnen helpen. Op de eerste werkdag lag er vanuit Sterk in Bedrijf nog een pakket klaar om mij veel succes te wensen, dat zegt voor mij heel veel!

Selwin Koning

Accountmanager Hilti Nederland BV

Lars Spit

Communicatie was top

Zeer goed en snel contact gehad met Sterk in Bedrijf. Communicatie was top zelfs in het weekend, mede mogelijk door Sterk in Bedrijf heb ik mijn nieuwe job gevonden!

Lars Spit

Autoverkoper bij Autobedrijf Heisterkamp

Onze succesfomule

UW RESULTAAT IS ONS DOEL

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, geen enkel team heeft dezelfde doelen en iedere medewerker ontwikkelt anders. Daarom bieden wij onze dienstverlening altijd op maat aan. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek adviseren we wat er nodig is voor de beoogde resultaatverbetering.