Over ons

DB verkleind

Wat we nastreven:
Zorgen dat onze klanten meer geld verdienen!

 

Met onze oprechte passie voor sales, mensen en resultaten helpen wij zowel individuen als teams groeien in de verkoop. Dit doen we door middel van Salesrecruitment & Salestraining. Onze kernwoorden:

Bevlogen ~ Met mooie mensen succesvolle zaken doen

Wij richten ons puur op de resultaten die jij en jouw bedrijf voor ogen hebben. Partnership is hierin het sleutelwoord, want alleen door het samen te doen worden resultaten niet alleen veel sneller, maar ook veel makkelijker behaald. Wederzijds vertrouwen en committment zijn hiervoor een voorwaarde. We zijn gedreven en ambitieus en triggeren zowel elkaar als onze deelnemers en kandidaten een stap verder te komen :) 

Eerlijk ~ Als je eerlijk bent, kom je het verst

Zowel bij de ontwikkeling van individuen als teams én het vinden van commercieel talent is eerlijkheid essentieel. We trainen niet puur om het trainen, maar we trainen omdat we resultaten willen verbeteren. Onze eerlijkheid  vind je terug in ons advies,  maatwerk trajecten, borging en tussentijds contact. Onze commerciële mensen worden pas gematched wanneer wij er zeker van zijn dat ze een waardevolle aanvulling zullen zijn binnen uw organisatie. Daarnaast mag je van ons verwachten dat we doen wat we zeggen en nakomen wat we beloven.

Vrijheid ~ What you see is what you get

Een belangrijke voorwaarde voor succes in sales is jezelf durven en kunnen zijn. Verkoop is gebaseerd op gunnen en vertrouwen en iemand die niet authentiek is valt al snel door de mand. Tijdens onze salestrajecten helpen we medewerkers het beste uit zichzelf naar boven te halen en juist deze kwaliteiten in te zetten tijdens de sales. Ook in de screening van commercieel toptalent wordt gelet op authenticiteit, we houden niet van 'neppers' en gunnen onze opdrachtgevers alleen de medewerkers die volledig zichzelf (durven) zijn en daardoor veel succesvoller in sales. 

Ons Team

Esther Schmidt ~ Directeur

Expertise in sales, passie voor het vak, kritisch met een knipoog, resultaatgericht, less is more.

“Met concrete tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk, help ik verkopers het beste uit zichzelf naar boven te halen. Sales wordt weer leuk en scoren weer makkelijk!”

Salestrainen en teams ontwikkelen geeft me een kick, maar het liefst ben ik op pad, ontmoet ik inspirerende mensen, ben ik strategisch gesprekspartner en denk ik mee in daadwerkelijke resultaatverbetering en de weg er naar toe.

Gezien mijn sterke eigen visie op sales en de droom naar uitbreiding op het gebied van salesrecruitment, was de stap naar het ondernemerschap klein, met een topteam én een aantal vaste samenwerkingpartners om me heen, bouwen we aan langdurige resultaten. En geloof me, ik krijg daar een enorme kick van!

Tess oude Hendrikman ~ Inside Sales Training & Recruitment

Tijdens mijn opleiding HRM heb ik stage gelopen bij Sterk in Bedrijf en gedurende deze tien maanden heb ik hier met veel plezier mijn scriptie afgerond. Mede dankzij de hulp van mijn top collega’s heb ik niet alleen studiewijs veel geleerd, maar ben ik ook op persoonlijk vlak veel gegroeid.

Nadat ik ben afgestudeerd heb ik lang nagedacht over mijn volgende stap en ik ben heel blij om te zeggen dat ik deze bij Sterk in Bedrijf mag maken! Ik ben samen met Esther verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze trainingstak en ga me daarnaast bezig houden met het schrijven van voorstellen en de planning van de trainingen. Daarnaast help ik onze Salesrecruiters waar nodig bij het searchen zodat onze klanten altijd optimaal bediend worden.

“Tess heeft een enorm oog voor detail, is kritisch en kan supersnel schakelen. Met haar in ons team gaan we onze trainingstak nog verder professionaliseren en verder uitbreiden.”

Amber ~ junior Salesrecruiter

Als 2e-jaars studente aan het Saxion heeft Amber als stagiaire 5 maanden ons team versterkt. Dat is wederzijds zo goed bevallen dat ze lekker bij ons blijft hangen! Vanaf nu zal ze gaan gaan inzetten als Salesrecruiter. Ze is daarmee verantwoordelijk voor het searchen en plaatsen van kandidaten voor onze opdrachtgevers en uiteraard kan ze jullie ook voorzien van advies op het gebied van salesrecruitment.

Boris ~ Dogfluencer

Ik ben verantwoordelijk voor een goede werksfeer, minder stress, gezelligheid en meer verbondenheid. Dit doe ik met veel plezier.

Boris heeft een neus voor het vinden van geschikt commercieel personeel en zijn kwaliteiten zijn speuren, zoeken en jagen. 

Debbie ~ Sales- en Effectiviteitstrainer

Met een flinke dosis ervaring in sales en een aantal jaar trainerservaring is Debbie een absolute aanwinst binnen ons team. Debbie is een praktische trainer die met haar menselijke benadering altijd de vinger op de zere plek weet te leggen.

“Een kleine tip kan al voldoende zijn om een groot resultaat te boeken. Mijn aanpak is praktisch, wat je vandaag leert moet je direct kunnen toepassen in je werk. Als je een trainer zoekt die een show komt geven en vooral zelf veel aan het woord is, dan ben je bij mij niet aan het juiste adres. Voor mij is trainen vooral luisteren, kritisch zijn en op het juiste moment vragen stellen en tips geven. En dat allemaal met een gepaste hoeveelheid fun.”

Mitchell ~ Trainer Social Selling

“Mensen en bedrijven inspireren om het beter en anders te doen, de juiste handvatten geven die direct toepasbaar zijn in de praktijk. LinkedIn wordt weer leuk en wat je leuk vindt… doe je altijd beter!”

Met zijn expertise in sales en online marketing en zijn specialisme LinkedIn, is Mitchell dé trainer die je begeleidt in onze Social Selling-trajecten. Hij houdt graag dingen simpel, praktisch en behapbaar voor iedereen.

Met mensen werken en hun beter maken is wat mij energie geeft. Dit doe ik alltijd met een doel als eindpunt, waarbij er een hoop gelachen mag worden onderweg. Bij elke training raak ik ook altijd weer gëinspireerd door mooie en leuke mensen, die ik dan ook graag om mij heen verzamel, want delen is vermenigvuldigen. Na een training ben je dus niet van mij af, ik blijf altijd bereikbaar via LinkedIn, dus schroom niet contact met me op te nemen.”

 

 

Marcel ~ Salestrainer

Verkopen is een vak, een vak waarin bepaalde vaardigheden van je verwacht worden die niet iedereen zich makkelijk eigen maakt. Sterker nog, het moet bij je passen en op het moment dat je zelf weet welke verkoopstijl bij je past, kan je gaan fine-tunen. 

Precies dát is hetgene waar ik je bij kan helpen! Verbinden is mijn sleutelwoord en ik help mijn deelnemers vooral bij hoe ze dat kunnen doen vanuit hun eigen authenticiteit. Daarnaast ligt de focus op slim commercieel en het gebruiken van de commerciële voelsprieten 🙂 Wil jij ook een volgende stap zetten in je verkoopvaardigheden, dan sta ik voor je klaar. Want verkopen is een vak, ik help je om hier nog beter in te worden!

 

ir. Steven ~ (Technisch) Salestrainer

Als senior trainer en coach begeleid ik organisaties met vragen rondom commerciële communicatie. Ik werk vooral in complexe technologische omgevingen en met specialisten die naast een adviserende rol ook commercieel een verantwoordelijkheid dragen.

Interventies zijn altijd aangepast aan de wensen van de klant en gericht op de praktijk.  Managers begeleid ik in het versterken van hun positie en het bepalen van wat er nodig is om gestelde doelen te bereiken. Professionals train ik op vaardigheid waarbij ik vanuit een coachende rol vooral kijk naar wie je bent als persoon en hoe je handelt in contact met de ander.

Ik ben opgeleid als technoloog (TU Eindhoven) en heb 12 jaar internationale commerciele ervaring opgedaan in complexe verkoopomgevingen. Inmiddels combineer ik 6 jaar coachingopleiding met 7 jaar ervaring in het begeleiden van verkooporganisaties op weg naar een beter resultaat.

Max ~ Organisatie- en Managementspecialist

“Max weet in no-time waar het wringt in de organisatie en waar de kansen liggen”

Ervaren professional in organisatie- en managementontwikkeling. Is scherp in zijn analyse, integer, resultaat- en mensgericht en prettig confronterend in zijn aanpak. Motiveert teams naar nog leuker en effectiever samenwerken. Max zorgt dat leiderschap maximaal rendeert en de organisatiedoelen behaald worden. Helpt in jouw bedrijf recht zetten waar het krom is en gelooft in “willen is kunnen”. Neemt de organisatie aan de hand en begeleidt naar langdurig succesvol ondernemen, gaat voor de lange termijn, gelooft in de combinatie van talenten, specialismen en drijfveren.