BEVLOGEN

Met mooie mensen succesvolle zaken doen

Wij richten ons puur op de resultaten die jij en jouw bedrijf voor ogen hebben. Partnership is hierin het sleutelwoord, want alleen door het samen te doen worden resultaten niet alleen veel sneller, maar ook veel makkelijker behaald. Wederzijds vertrouwen en commitment zijn hiervoor een voorwaarde. We zijn gedreven en ambitieus en triggeren zowel elkaar als onze deelnemers en kandidaten een stap verder te komen 🙂 

EERLIJK

Als je eerlijk bent, kom je het verst

Zowel bij de ontwikkeling van individuen als teams én het vinden van commercieel talent is eerlijkheid essentieel. We trainen niet puur om het trainen, maar we trainen omdat we resultaten willen verbeteren. Onze eerlijkheid vind je terug in ons advies, maatwerktrajecten, borging en tussentijds contact. Onze commerciële mensen worden pas gematcht wanneer wij er zeker van zijn dat ze een waardevolle aanvulling zullen zijn binnen jouw organisatie. Daarnaast mag je van ons verwachten dat we doen wat we zeggen en nakomen wat we beloven.

VRIJHEID

What you see is what you get

Een belangrijke voorwaarde voor succes in sales is jezelf durven en kunnen zijn. Verkoop is gebaseerd op gunnen en vertrouwen en iemand die niet authentiek is valt al snel door de mand. Tijdens onze salestrajecten helpen we medewerkers het beste uit zichzelf naar boven te halen en juist deze kwaliteiten in te zetten tijdens de sales. Ook in de screening van commercieel toptalent wordt gelet op authenticiteit, we houden niet van ‘neppers’ en gunnen onze opdrachtgevers alleen de medewerkers die volledig zichzelf (durven) zijn en daardoor veel succesvoller in sales. 

Esther Schmidt

Eigenaar

Expertise in sales, passie voor het vak, kritisch met een knipoog, resultaatgericht, less is more.

“Met concrete tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk, help ik verkopers het beste uit zichzelf naar boven te halen. Sales wordt weer leuk en scoren weer makkelijk!”

Salestrainen en teams ontwikkelen geeft me een kick, maar het liefst ben ik op pad, ontmoet ik inspirerende mensen, ben ik strategisch gesprekspartner en denk ik mee in daadwerkelijke resultaatverbetering en de weg er naar toe.

Gezien mijn sterke eigen visie op sales en de droom naar uitbreiding op het gebied van salesrecruitment, was de stap naar het ondernemerschap klein, met een topteam én een aantal vaste samenwerkingpartners om me heen, bouwen we aan langdurige resultaten. En geloof me, ik krijg daar een enorme kick van!

Susan Morsink

Salesrecruiter

Tijdens mijn opleiding Facility Management ontdekte ik al snel dat ik energie krijg van het leren kennen van nieuwe mensen.

Ik ben nieuwsgierig naar hetgeen wat iemand motiveert en ik vind het belangrijk dat iedereen met plezier naar het werk gaat.

Als Salesrecruiter bij Sterk in Bedrijf help ik daarom graag bij het realiseren van een mooie match voor onze leuke (potentiële) klanten, waarbij de talenten van onze kandidaten goed tot hun recht komen.  

Het leukste aan mijn functie als Salesrecruiter vind ik dan ook het vele menselijke contact en de wisselende gesprekken die mij elke keer weer verrassen.

Merel Bulter

Salesrecruiter

Tijdens mijn opleiding Human Resource Management heeft recruitment me altijd aangesproken. Inmiddels ben ik een Master Sociologie aan het volgen en daarnaast werk ik parttime bij SiB.

Ik ben geïnteresseerd in de mens en hun talenten en werk het liefst als een verbindende factor. Het samen zoeken naar de uitstekende match en deze daadwerkelijk realiseren geeft mij veel energie. Hierin vind ik het belangrijk oog te hebben voor ieders kwaliteiten om deze zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten.

Door het mogen zorgen voor de ultieme verbinding tussen klant en kandidaat kom ik helemaal tot mijn recht als Salesrecruiter bij Sterk in Bedrijf ?

“Met haar positieve en resultaatgerichte instelling in combinatie met haar hardwerkende no-nonsens aanpak, past Merel perfect in ons Salesrecruitment-team. Ze werkt hard voor zowel klant als kandidaat en door haar aanpak lukt het haar telkens weer om de ideale matchmaker te zijn.”

Eline Hoefnagels

Stagiaire Salesrecruitment

Als laatstejaarsstudente van de opleiding Intercedente ga ik mij de komende twintig weken richten op alles wat te maken heeft met de werving en selectie van commercieel personeel.

Ik vind het interessant om te achterhalen waarom potentiële kandidaten een eventuele switch willen maken en wat hen drijft. Als Stagiaire Salesrecruitment bij Sterk in Bedrijf ga ik mijn leerdoelen ontwikkelen en sta ik open voor elke kans.

Met mijn spontane, frisse en eigentijdse blik op recruitment ga ik mijn collega’s helpen met het werven en selecteren van kandidaten.

“Eline is niet bang om te bellen, kletsen en/of kennis te maken met nieuwe klanten en/of kandidaten, een perfecte eigenschap in dit leuke vak. Met haar hands-on mentaliteit pakt ze alles op waarvan ze denkt dat ze er iets mee kan en daar houden we van!”

Bianca Wijnholds

Sales- en Commercieel Leiderschapstrainer

Ik heb een aangeboren passie voor alles wat met sales te maken heeft, ik kan wel zeggen dat verkopen is mijn tweede natuur is.

En de tijd vliegt, want inmiddels werk ik al bijna 25 jaar binnen sales en marketing, van Accountmanager tot Commercieel directeur. Ik heb veel mensen mogen coachen binnen en buiten de teams waar ik verantwoordelijk voor ben geweest. Mensen in hun kracht zetten, dat is waar ik energie van krijg. Binden en verbinden.

“Ik ben niet de traditionele trainer die jou gaat vertellen hoe het allemaal beter kan. Nee; we gaan samen, op een interactieve wijze, kijken hoe we jou volledig in je kracht kunnen zetten. Een helder salesproces helpt om richting te geven, het fungeert als een GPS met als doel winstgevende groei.”

Debbie Oosterlaar

Sales- en Effectiviteitstrainer

Met een flinke dosis ervaring in sales en een aantal jaar trainerservaring is Debbie een absolute aanwinst binnen ons team. Debbie is een praktische trainer die met haar menselijke benadering altijd de vinger op de zere plek weet te leggen.

“Een kleine tip kan al voldoende zijn om een groot resultaat te boeken. Mijn aanpak is praktisch, wat je vandaag leert moet je direct kunnen toepassen in je werk.

Als je een trainer zoekt die een show komt geven en vooral zelf veel aan het woord is, dan ben je bij mij niet aan het juiste adres. Voor mij is trainen vooral luisteren, kritisch zijn en op het juiste moment vragen stellen en tips geven. En dat allemaal met een gepaste hoeveelheid fun.”

Marcel klein Breteler

Sales- en Gastvrijheidstrainer

Verkopen is een vak, een vak dat je kunt leren. Soms worden er wel natuurtalenten geboren, net als in de sport, entertainment of op andere gebieden, maar dat zijn de uitzonderingen.

Zelf behoor ik niet tot die groep geboren natuurtalenten, maar het verkoopvak heb ik wel kunnen leren door goede training en individuele coaching. Dit heeft niet alleen voor mooie resultaten gezorgd, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling en heel veel plezier.

Toen ik zelf de kans kreeg om te gaan trainen en coachen heb ik deze ook met beide handen aangepakt. Met heel veel plezier help ik nu anderen, zoals anderen mij hebben geholpen.

Wil jij ook een volgende stap zetten in je verkoopvaardigheden, dan sta ik voor je klaar. Want verkopen is een vak, een vak dat ik je kan leren.

Max Pas

Organisatie- en Managementspecialist

Max weet in no-time waar het wringt in de organisatie en waar de kansen liggen”

Ervaren professional in organisatie- en managementontwikkeling die scherp is in zijn analyse, integer, resultaat- en mensgericht en prettig confronterend in zijn aanpak. Hij motiveert teams naar nog leuker en effectiever samenwerken.

Max zorgt dat leiderschap maximaal rendeert en de organisatiedoelen behaald worden. Helpt in jouw bedrijf recht zetten waar het krom is en gelooft in ‘willen is kunnen’. Hij neemt de organisatie aan de hand en begeleidt naar langdurig succesvol ondernemen. Ook gaat hij voor de lange termijn en gelooft in de combinatie van talenten, specialismen en drijfveren.

Boris

Dogfluencer

Ik ben verantwoordelijk voor een goede werksfeer, minder stress, gezelligheid en meer verbondenheid. Dit doe ik met veel plezier.

Boris heeft een neus voor het vinden van geschikt commercieel personeel en zijn kwaliteiten zijn speuren, zoeken en jagen.