BEVLOGEN

Met mooie mensen succesvolle zaken doen

Wij richten ons puur op de resultaten die jij en jouw bedrijf voor ogen hebben. Partnership is hierin het sleutelwoord, want alleen door het samen te doen worden resultaten niet alleen veel sneller, maar ook veel makkelijker behaald. Wederzijds vertrouwen en commitment zijn hiervoor een voorwaarde. We zijn gedreven en ambitieus en triggeren zowel elkaar als onze deelnemers en kandidaten een stap verder te komen 🙂 

EERLIJK

Als je eerlijk bent, kom je het verst

Zowel bij de ontwikkeling van teams én het vinden van talent is eerlijkheid essentieel. We trainen niet puur om het trainen, maar we trainen omdat we resultaten willen verbeteren. Onze eerlijkheid vind je terug in ons advies, maatwerktrajecten, borging en tussentijds contact. Onze mensen worden pas gematcht wanneer wij er zeker van zijn dat ze een waardevolle aanvulling zullen zijn binnen jouw organisatie. Daarnaast mag je van ons verwachten dat we doen wat we zeggen en nakomen wat we beloven.

VRIJHEID

What you see is what you get

Een belangrijke voorwaarde voor succes in is jezelf durven en kunnen zijn. Verkoop is gebaseerd op gunnen en vertrouwen en iemand die niet authentiek is valt al snel door de mand. Tijdens onze trajecten helpen we medewerkers het beste uit zichzelf naar boven te halen en juist deze kwaliteiten in te zetten op de werkvloer. Ook in de screening van toptalent wordt gelet op authenticiteit, we houden niet van ‘neppers’ en gunnen onze opdrachtgevers alleen de medewerkers die volledig zichzelf (durven) zijn en daardoor veel succesvoller in sales. 

Esther Schmidt

Eigenaar

Expertise in sales, passie voor het vak, kritisch met een knipoog, resultaatgericht, less is more.

“Met concrete tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk, help ik mijn collega’s en kandidaten het beste uit zichzelf naar boven te halen.”

Teams helpen groeien geeft me een kick, maar het liefst ben ik op pad, ontmoet ik inspirerende mensen, ben ik strategisch gesprekspartner en denk ik mee in daadwerkelijke resultaatverbetering en de weg er naar toe.

Gezien mijn sterke eigen visie op sales en de droom naar uitbreiding op het gebied van salesrecruitment, was de stap naar het ondernemerschap klein, met een topteam én een aantal vaste samenwerkingpartners om me heen, bouwen we aan langdurige resultaten. En geloof me, ik krijg daar een enorme kick van!

Shimay Lieven

Salesrecruitment Specialist

‘’Kandidaten helpen aan hun beste baan en organisaties helpen met het werven van kwalitatief goed personeel, is mij op het lijf geschreven.

Met een vader die al ruim 25 jaar in de arbeidsbemiddeling werkt, zal het wel in mijn bloed zitten, zeg ik altijd.

Enthousiast, gedreven en met een positieve instelling doe ik mijn werk als Recruitment Specialist al ruim 3 jaar.’’

Bart Ensink

Trainer Sterk in Digital Sales
Expert Digitale Technologie & AI

“Ik help ondernemers, directies en teams van MKB en grootbedrijven met digitale en innovatie vraagstukken. Geen dikke plannen, maar to the point en met resultaat.”

Bart is co-owner van Sterk in Digital Sales, een trainingsbedrijf waarin we jouw medewerkers laten kennismaken met, en enthousiast laten raken over, de mogelijkheden van digitale technologie en AI in de huidige werkprocessen, waardoor ze niets liever willen dan er direct mee aan de slag gaan en jij jouw organisatie klaar stoomt voor de toekomst!

Debbie Oosterlaar

Sales- en Effectiviteitstrainer

Met een flinke dosis ervaring in sales en een aantal jaar trainerservaring is Debbie een absolute aanwinst binnen ons team. Debbie is een praktische trainer die met haar menselijke benadering altijd de vinger op de zere plek weet te leggen.

“Een kleine tip kan al voldoende zijn om een groot resultaat te boeken. Mijn aanpak is praktisch, wat je vandaag leert moet je direct kunnen toepassen in je werk.

Als je een trainer zoekt die een show komt geven en vooral zelf veel aan het woord is, dan ben je bij mij niet aan het juiste adres. Voor mij is trainen vooral luisteren, kritisch zijn en op het juiste moment vragen stellen en tips geven. En dat allemaal met een gepaste hoeveelheid fun.”

Max Pas

Organisatie- en Managementspecialist

Max weet in no-time waar het wringt in de organisatie en waar de kansen liggen”

Ervaren professional in organisatie- en managementontwikkeling die scherp is in zijn analyse, integer, resultaat- en mensgericht en prettig confronterend in zijn aanpak. Hij motiveert teams naar nog leuker en effectiever samenwerken.

Max zorgt dat leiderschap maximaal rendeert en de organisatiedoelen behaald worden. Helpt in jouw bedrijf recht zetten waar het krom is en gelooft in ‘willen is kunnen’. Hij neemt de organisatie aan de hand en begeleidt naar langdurig succesvol ondernemen. Ook gaat hij voor de lange termijn en gelooft in de combinatie van talenten, specialismen en drijfveren.

Boris

Dogfluencer

Ik ben verantwoordelijk voor een goede werksfeer, minder stress, gezelligheid en meer verbondenheid. Dit doe ik met veel plezier.

Boris heeft een neus voor het vinden van geschikt commercieel personeel en zijn kwaliteiten zijn speuren, zoeken en jagen.