BEVLOGEN

Met mooie mensen succesvolle zaken doen

Wij richten ons puur op de resultaten die jij en jouw bedrijf voor ogen hebben. Partnership is hierin het sleutelwoord, want alleen door het samen te doen worden resultaten niet alleen veel sneller, maar ook veel makkelijker behaald. Wederzijds vertrouwen en commitment zijn hiervoor een voorwaarde. We zijn gedreven en ambitieus en triggeren zowel elkaar als onze deelnemers en kandidaten een stap verder te komen 🙂 

EERLIJK

Als je eerlijk bent, kom je het verst

Zowel bij de ontwikkeling van individuen als teams én het vinden van commercieel talent is eerlijkheid essentieel. We trainen niet puur om het trainen, maar we trainen omdat we resultaten willen verbeteren. Onze eerlijkheid vind je terug in ons advies, maatwerktrajecten, borging en tussentijds contact. Onze commerciële mensen worden pas gematcht wanneer wij er zeker van zijn dat ze een waardevolle aanvulling zullen zijn binnen jouw organisatie. Daarnaast mag je van ons verwachten dat we doen wat we zeggen en nakomen wat we beloven.

VRIJHEID

What you see is what you get

Een belangrijke voorwaarde voor succes in sales is jezelf durven en kunnen zijn. Verkoop is gebaseerd op gunnen en vertrouwen en iemand die niet authentiek is valt al snel door de mand. Tijdens onze salestrajecten helpen we medewerkers het beste uit zichzelf naar boven te halen en juist deze kwaliteiten in te zetten tijdens de sales. Ook in de screening van commercieel toptalent wordt gelet op authenticiteit, we houden niet van ‘neppers’ en gunnen onze opdrachtgevers alleen de medewerkers die volledig zichzelf (durven) zijn en daardoor veel succesvoller in sales. 

Esther Schmidt

Eigenaar

Expertise in sales, passie voor het vak, kritisch met een knipoog, resultaatgericht, less is more.

“Met concrete tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk, help ik mijn collega’s en kandidaten het beste uit zichzelf naar boven te halen.”

Teams helpen groeien geeft me een kick, maar het liefst ben ik op pad, ontmoet ik inspirerende mensen, ben ik strategisch gesprekspartner en denk ik mee in daadwerkelijke resultaatverbetering en de weg er naar toe.

Gezien mijn sterke eigen visie op sales en de droom naar uitbreiding op het gebied van salesrecruitment, was de stap naar het ondernemerschap klein, met een topteam én een aantal vaste samenwerkingpartners om me heen, bouwen we aan langdurige resultaten. En geloof me, ik krijg daar een enorme kick van!

Susan Morsink

Salesrecruiter

Ik ben nieuwsgierig naar hetgeen wat iemand motiveert en ik vind het belangrijk dat iedereen met plezier naar het werk gaat.

Als Salesrecruiter bij Sterk in Bedrijf help ik daarom graag bij het realiseren van een mooie match voor onze leuke (potentiële) klanten, waarbij de talenten van onze kandidaten goed tot hun recht komen.  

Het leukste aan mijn functie als Salesrecruiter vind ik dan ook het vele menselijke contact en de wisselende gesprekken die mij elke keer weer verrassen.

Daarnaast krijg ik een bak energie van het commerciële aspect van mijn functie. Het acquireren, commercieel (slim) anticiperen en communiceren liggen me beter dan ik zelf ooit had verwacht!

Bo Meenhuis

Salesrecruiter

Tijdens mijn werk als Verpleegkundige heb ik altijd met veel plezier en toewijding gewerkt om anderen te helpen en te ondersteunen. Ik ontdekte mijn passie voor het verbinden van mensen en het ontdekken van hun talenten.

Als mens ben ik empathisch, kan ik goed luisteren en snel schakelen. Deze vaardigheden komen goed van pas in mijn rol als Salesrecruiter bij Sterk in Bedrijf.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich goed voelen op hun werkplek en hun talenten volop kunnen benutten en ik vind het heerlijk om bij te dragen aan het vinden van de juiste match tussen kandidaten en bedrijven.

Laten we samen bouwen aan succesvolle relaties en kansen creëren. Neem gerust contact op voor verdere kennismaking en samenwerking.

Merel Bulter

Salesrecruiter

Tijdens mijn opleiding Human Resource Management heeft recruitment me altijd aangesproken. Inmiddels ben ik een Master Sociologie aan het volgen en daarnaast werk ik parttime bij SiB.

Ik ben geïnteresseerd in de mens en hun talenten en werk het liefst als een verbindende factor. Het samen zoeken naar de uitstekende match en deze daadwerkelijk realiseren geeft mij veel energie. Hierin vind ik het belangrijk oog te hebben voor ieders kwaliteiten om deze zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten.

Door het mogen zorgen voor de ultieme verbinding tussen klant en kandidaat kom ik helemaal tot mijn recht als Salesrecruiter bij Sterk in Bedrijf.

“Met haar positieve en resultaatgerichte instelling in combinatie met haar hardwerkende no-nonsens aanpak, past Merel perfect in ons Salesrecruitment-team. Ze werkt hard voor zowel klant als kandidaat en door haar aanpak lukt het haar telkens weer om de ideale matchmaker te zijn.”

Bart Ensink

Co-owner Sterk in Digital Sales
Expert Digitale Technologie & AI

“Ik help ondernemers, directies en teams van MKB en grootbedrijven met digitale en innovatie vraagstukken. Geen dikke plannen, maar to the point en met resultaat.”

Bart is co-owner van Sterk in Digital Sales, een trainingsbedrijf waarin we jouw medewerkers laten kennismaken met, en enthousiast laten raken over, de mogelijkheden van digitale technologie en AI in de huidige werkprocessen, waardoor ze niets liever willen dan er direct mee aan de slag gaan en jij jouw organisatie klaar stoomt voor de toekomst!

Debbie Oosterlaar

Sales- en Effectiviteitstrainer

Met een flinke dosis ervaring in sales en een aantal jaar trainerservaring is Debbie een absolute aanwinst binnen ons team. Debbie is een praktische trainer die met haar menselijke benadering altijd de vinger op de zere plek weet te leggen.

“Een kleine tip kan al voldoende zijn om een groot resultaat te boeken. Mijn aanpak is praktisch, wat je vandaag leert moet je direct kunnen toepassen in je werk.

Als je een trainer zoekt die een show komt geven en vooral zelf veel aan het woord is, dan ben je bij mij niet aan het juiste adres. Voor mij is trainen vooral luisteren, kritisch zijn en op het juiste moment vragen stellen en tips geven. En dat allemaal met een gepaste hoeveelheid fun.”

Max Pas

Organisatie- en Managementspecialist

Max weet in no-time waar het wringt in de organisatie en waar de kansen liggen”

Ervaren professional in organisatie- en managementontwikkeling die scherp is in zijn analyse, integer, resultaat- en mensgericht en prettig confronterend in zijn aanpak. Hij motiveert teams naar nog leuker en effectiever samenwerken.

Max zorgt dat leiderschap maximaal rendeert en de organisatiedoelen behaald worden. Helpt in jouw bedrijf recht zetten waar het krom is en gelooft in ‘willen is kunnen’. Hij neemt de organisatie aan de hand en begeleidt naar langdurig succesvol ondernemen. Ook gaat hij voor de lange termijn en gelooft in de combinatie van talenten, specialismen en drijfveren.

Boris

Dogfluencer

Ik ben verantwoordelijk voor een goede werksfeer, minder stress, gezelligheid en meer verbondenheid. Dit doe ik met veel plezier.

Boris heeft een neus voor het vinden van geschikt commercieel personeel en zijn kwaliteiten zijn speuren, zoeken en jagen.