Over ons

DB verkleind 

Wat we nastreven:
Zorgen dat onze klanten meer geld verdienen!

 

Met onze oprechte passie voor sales, mensen en resultaten helpen wij zowel individuen als teams groeien in de verkoop. Dit doen we door middel van Salesrecruitment & Salestraining. Onze kernwoorden:

Bevlogen ~ Met mooie mensen succesvolle zaken doen

Wij richten ons puur op de resultaten die jij en jouw bedrijf voor ogen hebben. Partnership is hierin het sleutelwoord, want alleen door het samen te doen worden resultaten niet alleen veel sneller, maar ook veel makkelijker behaald. Wederzijds vertrouwen en committment zijn hiervoor een voorwaarde. We zijn gedreven en ambitieus en triggeren zowel elkaar als onze deelnemers en kandidaten een stap verder te komen :) 

Eerlijk ~ Als je eerlijk bent, kom je het verst

Zowel bij de ontwikkeling van individuen als teams én het vinden van commercieel talent is eerlijkheid essentieel. We trainen niet puur om het trainen, maar we trainen omdat we resultaten willen verbeteren. Onze eerlijkheid  vind je terug in ons advies,  maatwerk trajecten, borging en tussentijds contact. Onze commerciële mensen worden pas gematched wanneer wij er zeker van zijn dat ze een waardevolle aanvulling zullen zijn binnen uw organisatie. Daarnaast mag je van ons verwachten dat we doen wat we zeggen en nakomen wat we beloven.

Vrijheid ~ What you see is what you get

Een belangrijke voorwaarde voor succes in sales is jezelf durven en kunnen zijn. Verkoop is gebaseerd op gunnen en vertrouwen en iemand die niet authentiek is valt al snel door de mand. Tijdens onze salestrajecten helpen we medewerkers het beste uit zichzelf naar boven te halen en juist deze kwaliteiten in te zetten tijdens de sales. Ook in de screening van commercieel toptalent wordt gelet op authenticiteit, we houden niet van 'neppers' en gunnen onze opdrachtgevers alleen de medewerkers die volledig zichzelf (durven) zijn en daardoor veel succesvoller in sales. 

Ons Team

Esther vierkant

Esther Schmidt ~ Directeur

Expertise in sales, passie voor het vak, kritisch met een knipoog, resultaatgericht, less is more.

“Met concrete tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk, help ik verkopers het beste uit zichzelf naar boven te halen. Sales wordt weer leuk en scoren weer makkelijk!”

Salestrainen en teams ontwikkelen geeft me een kick, maar het liefst ben ik op pad, ontmoet ik inspirerende mensen, ben ik strategisch gesprekspartner en denk ik mee in daadwerkelijke resultaatverbetering en de weg er naar toe.

Gezien mijn sterke eigen visie op sales en de droom naar uitbreiding op het gebied van salesrecruitment, was de stap naar het ondernemerschap klein, met een topteam én een aantal vaste samenwerkingpartners om me heen, bouwen we aan langdurige resultaten. En geloof me, ik krijg daar een enorme kick van!

Anique vierkant

Anique Mikkers ~ Salesrecruiter

“Met mijn achtergrond in de zakelijke dienstverlening en mijn roots in het toerisme, ben ik in staat om Salesrecruitment op een menselijke manier aan te vliegen.”

Ik houd me bezig met het daadwerkelijk searchen en hunten van kandidaten, maar draai ook mee als eerste aanspreekpunt bij Sterk in Bedrijf. Ik ondersteun mijn collega’s waar nodig en ben commercieel betrokken in ieder traject.

Ik hou ervan ervoor te zorgen dat de afspraken die we met onze klanten maken waargemaakt worden en niet alleen dat, ook zorg ik dat de kwaliteit daarbij geborgd wordt. Ik ben kritisch waar nodig en probeer iedere klant, maar ook kandidaat met dezelfde positieve houding te benaderen zonder daarbij het commerciële belang uit het oog te verliezen.

Tim vierkant

Tim Slotboom ~ Accountmanager Salesrecruitment

De afgelopen jaren heb ik mijzelf bij diverse werkgevers mogen ontwikkelen in sales. Ik ben er altijd mee bezig, zowel on- als offline, dus ik durf oprecht te zeggen dat het een passie is. Het mooiste in dit vak vind ik nog steeds dat de mens centraal staat en het meest belangrijke is. Prachtig dus ook om in deze functie iedere dag bezig te zijn met de ‘mens’ in de vorm van opdrachtgevers en passende commerciële kandidaten.

Ik kies voor lange-termijn relaties met mijn opdrachtgevers waarbij ze de mogelijkheid hebben om met me te sparren. Met mijn enthousiaste instelling, enorme drive en de absolute wil om kwaliteit te leveren blijf ik van toegevoegde waarde voor mijn klanten.

foto

Jeen Bomers ~ Accountmanager Salesrecruitment

De afgelopen jaren heb ik mij in de recruitmentbranche ontwikkeld tot expert in het verbinden van werkzoekenden en werkgevers.

Naast het werven en selecteren van goede kandidaten ben ik gedreven om op zoek te gaan naar nieuwe kansen. Sales speelt dan ook een grote rol in mijn functie. Het is dan ook prachtig om sales te kunnen combineren met de werving en selectie van sales professionals.

Ik ga graag met organisaties om tafel om te kijken hoe wij, maar vooral de nieuwe medewerker de sales resultaten kan verbeteren. Hierin kijk ik niet alleen naar de harde eisen, maar ook naar de cultuur van de organisatie en de mentaliteit van de kandidaat. Dit alles om de “perfecte match” tussen kandidaat en werkgever te maken.

 

Tess vierkant

Tess oude Hendrikman ~ Afstudeeropdracht HR

Met haar vernieuwende kijk op HR en personeelsbeleid gaat Tess zich 2 dagen richten op het personeelsbeleid van SiB, waarbij ze vooral gaat onderzoeken welke beloningssystemen te hanteren wanneer er nieuwe medewerkers worden aangenomen.

Aangezien SiB een jonge snelgroeiende organisatie is, helpt ze daarnaast bij het faciliteren van een passende bedrijfscultuur. Ze ondersteunt het team in de uren die over zijn bij de werving & selectie van commercieel personeel voor onze opdrachtgevers.

Ava1

Bryan Keurhorst ~ Salesrecruiter

Gedurende mijn studie HR&BM ad Saxion Hogeschool ben ik stagiair geweest bij Sterk in bedrijf. Dit is zowel mij als SiB zo goed bevallen dat ik naast mijn studie een aantal dagen in de week bij Sterk in Bedrijf blijf.

“Met een enorme dosis ambitie, passie voor mensen en het vak sales én de wil altijd kwaliteit te leveren, is Bryan een perfecte aanvulling voor ons team.

We helpen hem zoveel mogelijk te leren over ons vak en hij helpt ons met zijn kritische blik ons vak nog beter uit te oefenen.”

Mede dankzij de inspirerende mensen om mij heen heb ik mijzelf de afgelopen tijd gigantisch kunnen ontwikkelen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Ik ben mega kritisch en misschien ietwat perfectionistisch, wat gelijkstaat aan het gaan voor het hoogst haalbare; zowel voor onze kandidaten als onze opdrachtgevers.

Momenteel richt ik mij bij Sterk in Bedrijf volledig op de Salesrecruitment.

DOT-2595

Debbie ~ Sales- en Effectiviteitstrainer

Met een flinke dosis ervaring in sales en een aantal jaar trainerservaring is Debbie een absolute aanwinst binnen ons team. Debbie is een praktische trainer die met haar menselijke benadering altijd de vinger op de zere plek weet te leggen.

“Een kleine tip kan al voldoende zijn om een groot resultaat te boeken. Mijn aanpak is praktisch, wat je vandaag leert moet je direct kunnen toepassen in je werk. Als je een trainer zoekt die een show komt geven en vooral zelf veel aan het woord is, dan ben je bij mij niet aan het juiste adres. Voor mij is trainen vooral luisteren, kritisch zijn en op het juiste moment vragen stellen en tips geven. En dat allemaal met een gepaste hoeveelheid fun.”

1

Mitchell ~ Trainer Social Selling

“Mensen en bedrijven inspireren om het beter en anders te doen, de juiste handvatten geven die direct toepasbaar zijn in de praktijk. LinkedIn wordt weer leuk en wat je leuk vindt… doe je altijd beter!”

Met zijn expertise in sales en online marketing en zijn specialisme LinkedIn, is Mitchell dé trainer die je begeleidt in onze Social Selling-trajecten. Hij houdt graag dingen simpel, praktisch en behapbaar voor iedereen.

Met mensen werken en hun beter maken is wat mij energie geeft. Dit doe ik alltijd met een doel als eindpunt, waarbij er een hoop gelachen mag worden onderweg. Bij elke training raak ik ook altijd weer gëinspireerd door mooie en leuke mensen, die ik dan ook graag om mij heen verzamel, want delen is vermenigvuldigen. Na een training ben je dus niet van mij af, ik blijf altijd bereikbaar via LinkedIn, dus schroom niet contact met me op te nemen.”

 

 

Marcel klein Breteler (002)

Marcel ~ Salestrainer

Verkopen is een vak, een vak waarin bepaalde vaardigheden van je verwacht worden die niet iedereen zich makkelijk eigen maakt. Sterker nog, het moet bij je passen en op het moment dat je zelf weet welke verkoopstijl bij je past, kan je gaan fine-tunen. 

Precies dát is hetgene waar ik je bij kan helpen! Verbinden is mijn sleutelwoord en ik help mijn deelnemers vooral bij hoe ze dat kunnen doen vanuit hun eigen authenticiteit. Daarnaast ligt de focus op slim commercieel en het gebruiken van de commerciële voelsprieten :) Wil jij ook een volgende stap zetten in je verkoopvaardigheden, dan sta ik voor je klaar. Want verkopen is een vak, ik help je om hier nog beter in te worden!

 

steven gr

ir. Steven ~ (Technisch) Salestrainer

Als senior trainer en coach begeleid ik organisaties met vragen rondom commerciële communicatie. Ik werk vooral in complexe technologische omgevingen en met specialisten die naast een adviserende rol ook commercieel een verantwoordelijkheid dragen.

Interventies zijn altijd aangepast aan de wensen van de klant en gericht op de praktijk.  Managers begeleid ik in het versterken van hun positie en het bepalen van wat er nodig is om gestelde doelen te bereiken. Professionals train ik op vaardigheid waarbij ik vanuit een coachende rol vooral kijk naar wie je bent als persoon en hoe je handelt in contact met de ander.

Ik ben opgeleid als technoloog (TU Eindhoven) en heb 12 jaar internationale commerciele ervaring opgedaan in complexe verkoopomgevingen. Inmiddels combineer ik 6 jaar coachingopleiding met 7 jaar ervaring in het begeleiden van verkooporganisaties op weg naar een beter resultaat.

foto

Max ~ Organisatie- en Managementspecialist

“Max weet in no-time waar het wringt in de organisatie en waar de kansen liggen”

Ervaren professional in organisatie- en managementontwikkeling. Is scherp in zijn analyse, integer, resultaat- en mensgericht en prettig confronterend in zijn aanpak. Motiveert teams naar nog leuker en effectiever samenwerken. Max zorgt dat leiderschap maximaal rendeert en de organisatiedoelen behaald worden. Helpt in jouw bedrijf recht zetten waar het krom is en gelooft in “willen is kunnen”. Neemt de organisatie aan de hand en begeleidt naar langdurig succesvol ondernemen, gaat voor de lange termijn, gelooft in de combinatie van talenten, specialismen en drijfveren.

Cecil 6

Cecil Rupert ~ Arbeidsjuriste

Cecil is een gedreven en energieke arbeidsjurist die zich na het behalen van haar bachelor titel Sociaal Juridische Dienstverlening (specialisatie arbeidsrecht) aan de Hogeschool van Utrecht, in 15 jaar tijd gevormd heeft tot gedegen arbeidsrechtspecialist met het absolute vermogen tot het vertalen van de arbeidsrechttheorie in de (commerciële) praktijk. Na het behalen van de bachelor titel is jaarlijks de arbeidsrechtelijke en sociaalzekerheidskennis op universitair niveau bijgehouden.

Met haar nuchtere kijk op personeelsbeleid en arbeidsrecht denkt ze in mogelijkheden in plaats van in beperkingen en weet ze haar dienstverlening moeiteloos aan te passen aan de veranderende markt en economie.

 

Bianca Cuperus

Bianca ~ Specialist sales & hospitality

Na jaren werkzaam te zijn geweest als director of sales voor verschillende bedrijven, vond ik het tijd om mij te gaan richten op mijn echte passie: Opdrachtgevers helpen bij hun vraagstukken in sales.

Sales is een vak apart. De afgelopen jaren is de manier van verkopen sterk verandert van product- naar klantgerichte verkoop. Men wil niet meer iets verkocht krijgen, maar gewoon goed geholpen worden. Om dat te kunnen doen moet je weten wat jouw klant echt nodig heeft en dat gaat verder dan je even inlezen op de site. Het gaat over strategische planning en relatiebeheer waarbij je commercieel alert moet blijven. Ik help bedrijven met het kiezen van de juiste verkoopstrategie en ga samen met de teams daadwerkelijk praktijkgericht aan de slag om betere resultaten neer te zetten.

Mijn onderscheidend vermogen zit vooral in het vertalen van de juiste strategie naar concrete acties en verkoopvaardigheden. Daarnaast train ik internationaal in meerdere talen.

 

 

m

Marjolein ~ Sales- en Managementspecialist

Ik ben een enthousiaste en motiverende trainer/coach met een resultaat en relatiegerichte instelling. Ik opereer vanuit de overtuiging dat succesvol werken vooral samen leren, delen, oefenen, lachen, blunderen, schitteren en vooral samen groeien is. Ik prikkel deelnemers in trainingen en laat hen veelal nét dat stapje verder zetten dat essentieel is voor daadwerkelijke groei. Ik geloof in de kracht van de mensen zelf, in hun eigen kwaliteiten. Deze kwaliteiten zijn het uitgangspunt bij de ontwikkeling in de trajecten waar ik me mee bezig houdt. Ik richt me daarom in alle feedback altijdop wat goed gaat en vooral op wat nog beter kan.