THOMAS INTERNATIONAL

LEADERSHIP ASSESSMENT

Vaak vertrouwen werkgevers nog op subjectieve meningen binnen de organisatie om te kijken of iemand geschikt is om de rol van leidinggevende op zich te nemen. Maar is het wel zo slim om daar op te vertrouwen?

Om een eerlijk en helder inzicht te krijgen in iemands potentieel tot leidinggevende maken wij gebruik van een Leadership assessment bestaande uit 4 onderdelen, het meet:

  • Competenties
  • Vaardigheden
  • Persoonlijkheid
  • Potentieel

Na afloop van alle onderdelen, wordt er een uitgebreid rapport opgesteld met daarin de eindconclusie en uitgebreide toelichting van een gecertificeerd trainer.

Ik heb Interesse

INZICHT

Het assessment

Geeft antwoord op de vraag of iemand geschikt is om door te groeien tot leidinggevende

Meet iemands competenties, kwaliteiten, valkuilen en hoe iemand omgaat met (snelle) veranderingen binnen de organisatie

Inzicht in hoe snel jouw medewerker zich nieuwe taken eigen kan maken

Geeft antwoord op de vraag wat iemand zijn managementstijl is

Voorkomt een mismatch of dat je teveel vraagt van jouw medewerkers

Versterkt het leiderschap binnen jouw organisatie

ASSESSMENTS

Wat wordt er behandeld?

Persoonlijke Profiel Analyse (PPA)

Deze meet het voorkeursgedrag van de medewerker en waar zijn of haar kwaliteiten en valkuilen liggen. Ook kom je er zo achter hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw medewerker gemotiveerd blijft en krijg je inzicht in hun drijfveren.

General Intelligence Assessment (GIA)

Met leervermogen meet je hoe snel iemand nieuwe informatie in zich opneemt, zich taken eigen kan maken en problemen kan oplossen in verschillende situaties. Je krijgt inzicht in hoe jouw medewerker presteert in verschillende werksituaties.

High Potential Trait Indicator (HPTI)

Geeft een diepgaand inzicht in de eigenschappen die bepalen hoe mensen werken en presteren, bijvoorbeeld voor het stellen van doelen, het omgaan met stress, het omgaan met verandering, creativiteit, het nemen van risico’s en competitiviteit.


Op basis van bovenstaande resultaten wordt er een adviesrapport opgesteld en krijg je een uitgebreide toelichting van een gecertificeerde trainer.

Astrid Breet

Wauw! Dit smaakt naar meer!

Wauw! We hebben de eerste sessie erop zitten met “Sterk in Bedrijf’, maar dit smaakt naar meer!! Heldere uitleg van de PPA-analyses. Op naar de rest van de trainingen!

Astrid Breet

Sales Support Associate – Bangma Verpakking

Dan Hartenberg

Aanbevolen

Een super leuke training gehad met Hegeman Bouwgroep. Een diepe analyse van ons eigen profiel en daarna pitches en presentatietraining. Aanbevolen!

Dan Hartenberg

Relatie- en vastgoedadviseur Hegeman Bouwgroep

AANBEVELINGEN

Wat onze klanten zeggen

We kunnen zelf wel van de daken gaan lopen roepen hoe goed we zijn, maar we kunnen het ook onze opdrachtgevers en kandidaten laten vertellen. Veel leuker en eerlijker toch?

Hierbij een selectie uit de reacties van onze klanten op onze dienstverlening.