LOOPBAANADVIES

Take control now!

Weet je niet zo goed welke richting je op wilt? Heb je het idee ‘vast’ te zitten en weet je niet goed hoe je verder moet komen? Heb je het gevoel dat jouw sterktes en kwaliteiten niet voldoende uit de verf komen en wil je jezelf verder ontwikkelen in een richting die jou energie geeft?

Wij helpen je, individueel, met jouw loopbaanvraag op een enthousiaste en persoonlijke manier op weg zodat je een vernieuwde en heldere invulling kunt geven aan jouw loopbaan.

Na deze training

JE BENT

Zelfbewuster en kent jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten;

JE KENT

Je drijfveren en hoe je realistische loopbaankeuzes maakt

JE HEBT

Meer zelfvertrouwen en de regie over jouw loopbaan terug

Ik heb Interesse

WAT GAAN WE DOEN

Programma

Voorafgaand aan de coaching sessie plannen we (online) een intake waar we de diepte ingaan en jouw loopbaanvraag inventariseren: Waar loop je tegenaan en waar wil je graag naartoe?

Een persoonlijke en individuele coaching sessie om aan jouw loopbaanvraag te werken waarbij we gaan kijken waar jouw ontwikkelpunten liggen. 

We maken jouw (voorkeurs)gedrag inzichtelijk: Je weet wat je sterktes en kwaliteiten zijn en snapt welke taken en functies daar goed bij passen, maar ook waarom je meer of minder plezier haalt uit bepaalde taken.

Je bent je bewust van jouw drijfveren en weet hier richting aan te geven. Hier koppelen we vervolgens doelstellingen aan en evalueren de haalbaarheid ervan;

We gaan kijken naar welke mogelijkheden er zijn om jouw ambities te realiseren.

Resultaat

Wat levert het je op

Een uitgebreid rapport met daarin inzicht in jouw uitdagingen, kwaliteiten- en (voorkeurs)gedrag;

Een rapport met daarin passende carrière richtlijnen;

Je zit vol energie, hebt meer zelfvertrouwen en weet welke richting je op wilt.
Bas Rijkeboer Serrano

Weet goed waar de behoeftes liggen

STERK!! Daar staat Sterk in Bedrijf voor. Samen vooraf een duidelijke visie en missie opstellen om vervolgens de route te bepalen voor een training. Sterk in Bedrijf is zeer betrokken met het bedrijf en dat is dan ook hun kracht!! Door de professionele aanpak weten ze goed waar de behoeftes liggen van een organisatie en verzorgd vervolgens voor een op maat gemaakte training. Wij van Mirari Nederland B.V. zijn er dan ook trots op dat wij gebruik hebben gemaakt van hun expertise. Sterk in Bedrijf bedankt!

Bas Rijkeboer Serrano

Commercieel Adviseur Industrie en Mobiliteit Mirari

Rachel van Vulpen

Kennis van zaken

Als trainer heb ik Esther ervaren als heerlijk direct, een open persoonlijkheid, iemand die je een spiegel durft voor te houden. Naast de directe en onomwonden aanpak waardeer ik haar kennis van zaken op het gebied van sales en haar lef als ondernemer. ‘What you see is what you get’ bij Sterk in Bedrijf, dat zit wel goed dus!

Rachel van Vulpen

Accountmanager Zone.college

Astrid Breet

Wauw! Dit smaakt naar meer!

Wauw! We hebben de eerste sessie erop zitten met “Sterk in Bedrijf’, maar dit smaakt naar meer!! Heldere uitleg van de PPA-analyses. Op naar de rest van de trainingen!

Astrid Breet

Sales Support Associate – Bangma Verpakking

Fiona Hamer

Ik zal dit absoluut aanbevelen

We hebben diverse trainers gehad. Allen zeer bekwaam, professioneel en ze zijn er allemaal in geslaagd om ons het gehele trainingstraject te boeien. De inhoud was goed op ons persoonlijk afgestemd en ook het niveau was voor iedereen goed te volgen. We hebben er allemaal zeker iets van opgestoken en hebben ook goede handvatten aangereikt gekregen voor de toekomst.

Fiona Hamer

Inside Sales bij Boix Europe B.V.

AANBEVELINGEN

Wat onze klanten zeggen

We kunnen zelf wel van de daken gaan lopen roepen hoe goed we zijn, maar we kunnen het ook onze opdrachtgevers en kandidaten laten vertellen. Veel leuker en eerlijker toch?

Hierbij een selectie uit de reacties van onze klanten op onze dienstverlening.