SOLLICITATIETRAINING

Solliciteren & Profileren

Dankzij onze jarenlange ervaring in de trainings- en recruitmentbranche weten wij precies hoe we jou gericht en individueel moeten coachen om een verpletterende eerste indruk achter te laten bij jouw sollicitatie. Jezelf goed profileren en presenteren in een gesprek, hoe doe je dat?

Stel je voor: Je hebt een vacature op het oog die helemaal aansluit op jouw profiel, hoe zorg je er dan voor dat jouw potentiële werkgever jou gaat uitnodigen voor een gesprek? Wij geven je inzicht in jouw sterktes en kwaliteiten en kijken samen naar waar de knelpunten liggen. Vervolgens gaan we samen gericht kijken naar hoe je ervoor zorgt dat ze niks anders willen dan jou aannemen 😉

Na deze training

VANAF DE EERSTE KENNISMAKING

Laat je een verpletterende indruk achter

INZICHT

In jouw sterktes en kwaliteiten

JOUW (ONLINE) PROFILERING

Klopt bij wie je bent en valt op bij potentiële werkgevers

HET GESPREK

Ga je met meer energie en zelfvertrouwen in

Ik heb een vraag

WAT GAAN WE DOEN

Programma

Voorafgaand aan de training mail je de vacature waar je op wilt solliciteren en mail je ook jouw sollicitatiebrief en cv;

Op de trainingsdag kijk je samen met onze trainer naar jouw brief en jullie bespreken de valkuilen alsook de mogelijke verbeteringen;

Inzicht in jouw sterktes en kwaliteiten d.m.v. een Persoonlijke Profiel Analyse en hoe je deze toe kan passen in jouw nieuwe functie/baan: Wat wil je, wat kun je en wie ben je?

We gaan samen jouw LinkedIn profiel door zodat ook jouw online profilering klopt bij wie je bent;

Tips & Tricks om een verpletterende indruk achter te laten in zowel jouw cv, sollicitatiebrief, als in het sollicitatiegesprek waardoor ze niks anders willen dan jou aannemen.

Bas Rijkeboer Serrano

Weet goed waar de behoeftes liggen

STERK!! Daar staat Sterk in Bedrijf voor. Samen vooraf een duidelijke visie en missie opstellen om vervolgens de route te bepalen voor een training. Sterk in Bedrijf is zeer betrokken met het bedrijf en dat is dan ook hun kracht!! Door de professionele aanpak weten ze goed waar de behoeftes liggen van een organisatie en verzorgd vervolgens voor een op maat gemaakte training. Wij van Mirari Nederland B.V. zijn er dan ook trots op dat wij gebruik hebben gemaakt van hun expertise. Sterk in Bedrijf bedankt!

Bas Rijkeboer Serrano

Commercieel Adviseur Industrie en Mobiliteit Mirari

Rachel van Vulpen

Kennis van zaken

Als trainer heb ik Esther ervaren als heerlijk direct, een open persoonlijkheid, iemand die je een spiegel durft voor te houden. Naast de directe en onomwonden aanpak waardeer ik haar kennis van zaken op het gebied van sales en haar lef als ondernemer. ‘What you see is what you get’ bij Sterk in Bedrijf, dat zit wel goed dus!

Rachel van Vulpen

Accountmanager Zone.college

Astrid Breet

Wauw! Dit smaakt naar meer!

Wauw! We hebben de eerste sessie erop zitten met “Sterk in Bedrijf’, maar dit smaakt naar meer!! Heldere uitleg van de PPA-analyses. Op naar de rest van de trainingen!

Astrid Breet

Sales Support Associate – Bangma Verpakking

Fiona Hamer

Ik zal dit absoluut aanbevelen

We hebben diverse trainers gehad. Allen zeer bekwaam, professioneel en ze zijn er allemaal in geslaagd om ons het gehele trainingstraject te boeien. De inhoud was goed op ons persoonlijk afgestemd en ook het niveau was voor iedereen goed te volgen. We hebben er allemaal zeker iets van opgestoken en hebben ook goede handvatten aangereikt gekregen voor de toekomst.

Fiona Hamer

Inside Sales bij Boix Europe B.V.

AANBEVELINGEN

Wat onze klanten zeggen

We kunnen zelf wel van de daken gaan lopen roepen hoe goed we zijn, maar we kunnen het ook onze opdrachtgevers en kandidaten laten vertellen. Veel leuker en eerlijker toch?

Hierbij een selectie uit de reacties van onze klanten op onze dienstverlening.