TIJDSWINST

Anti-Timemanagement

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, geen enkel team heeft dezelfde doelen In de training Anti-Timemanagement leer je omgaan met prikkels en verstoringen. Je leert ook hoe je prioriteiten stelt en verschil ziet tussen belangrijke en urgente zaken. Met als resultaat maximaal productief te zijn met zo min mogelijk stress.

Deze training

JE WERK

Met een voldaan gevoel verlaten

OVERZICHT

Van al je activiteiten en projecten

TIJDWINST

Regie krijgen over de dag

Ik heb Interesse

TIJDSWINST

Anti-Timemanagement

In de training Anti-Timemanagement leer je omgaan met prikkels en verstoringen. Je leert ook hoe je prioriteiten stelt en verschil ziet tussen belangrijke en urgente zaken. Met als resultaat maximaal productief te zijn met zo min mogelijk stress. En dat levert weer rust, overzicht en balans op.

In de training leggen we de nadruk op waar jij invloed op hebt. Daar kun je namelijk direct mee aan de slag.

RESULTAAT

Wat levert het je op

  • Met een voldaan gevoel je werk verlaten;
  • Overzicht van al je activiteiten en projecten;
  • Regie krijgen over de dag;
  • Werken aan de juiste dingen;
  • Elke dag een lege inbox;
  • Tijdwinst.

ANTI-TIMEMANAGEMENT

Dagdelen

Dagdeel 1 (methodiek)

Hoe zorg je dat je op een ontspannen manier je werk gedaan krijgt met het juiste resultaat? In het eerste dagdeel behandelen we een werkmethodiek waar je direct mee aan de slag kunt en die snel tot resultaat leidt. De methodiek helpt je om overzicht en structuur te krijgen in je werk, zodat je het gevoel van controle hebt. Vervolgens passen we de methodiek toe in Outlook, zodat je meteen met een goed werkend systeem de deur uit gaat.

Dagdeel 2 (mindset)

Heb je meer te doen dan er in een werkdag past? Waar kies je dan voor? Jij runt de dag! In deze training blikken we kort terug op de eerste dag. Daarna gaan we vooral kijken hoe jij in de regie komt. Werk ik aan de juiste dingen in mijn beschikbare tijd? Hoe ga ik om met verstoringen als telefoon, mail en whatsapp?

Dagdeel 3 (coaching on the job)

Tijdens de coaching on the job krijgt elke medewerker een individueel coachgesprek. Daarbij geven we aandacht aan de persoonlijke uitdagingen en maken een verdere vertaling naar de praktijk.

Bas Rijkeboer Serrano

Weet goed waar de behoeftes liggen

STERK!! Daar staat Sterk in Bedrijf voor. Samen vooraf een duidelijke visie en missie opstellen om vervolgens de route te bepalen voor een training. Sterk in Bedrijf is zeer betrokken met het bedrijf en dat is dan ook hun kracht!! Door de professionele aanpak weten ze goed waar de behoeftes liggen van een organisatie en verzorgd vervolgens voor een op maat gemaakte training. Wij van Mirari Nederland B.V. zijn er dan ook trots op dat wij gebruik hebben gemaakt van hun expertise. Sterk in Bedrijf bedankt!

Bas Rijkeboer Serrano

Commercieel Adviseur Industrie en Mobiliteit Mirari

Rachel van Vulpen

Kennis van zaken

Als trainer heb ik Esther ervaren als heerlijk direct, een open persoonlijkheid, iemand die je een spiegel durft voor te houden. Naast de directe en onomwonden aanpak waardeer ik haar kennis van zaken op het gebied van sales en haar lef als ondernemer. ‘What you see is what you get’ bij Sterk in Bedrijf, dat zit wel goed dus!

Rachel van Vulpen

Accountmanager Zone.college

Marieke Pothof

Aanrader voor iedereen

Sterk in Bedrijf heeft een hele leuke cursus vanuit haar bedrijf georganiseerd en het was voor mij een opsteker om meer inzicht te krijgen over het gebruik van LinkedIn in een professionele setting. Aanrader voor iedereen!

Marieke Pothof

Sales Support BouWatch

Yvette Ronteltap - Kolkman

Interessant en direct toepasbaar

Sterk in Bedrijf heeft ons recruitment team een training personal branding gegeven. Ondanks dat dit helaas niet op locatie kon maar online wisten ze absoluut iedereen geïnteresseerd te houden. De training was een combinatie van nuchtere humor, een beetje zelfspot en interactieve opdrachten met een spel element en dat maakte het voor mij interessant en direct toepasbaar. Ik beveel de training dan ook van harte aan.

Yvette Ronteltap – Kolkman

Recruiter De Staffing Groep

AANBEVELINGEN

Wat onze klanten zeggen

We kunnen zelf wel van de daken gaan lopen roepen hoe goed we zijn, maar we kunnen het ook onze opdrachtgevers en kandidaten laten vertellen. Veel leuker en eerlijker toch?

Hierbij een selectie uit de reacties van onze klanten op onze dienstverlening.