SALESCOACHING

Coaching on the job

Als je na afloop van de theoretische groepstraining individueel de puntjes op de i wilt zetten dan is coaching on the job echt iets voor jou!

Coaching on the job is een intensieve manier van begeleiding op de werkvloer en onderweg tijdens salesafspraken. De trainer begeleidt je, geeft tips, tricks en advies en stimuleert om het volgende gesprek nog beter aan te vliegen. De medewerker kan zich hierdoor bepaalde vaardigheden eigen maken en/of zijn gedrag verbeteren.

En het leuke is, meestal worden er op zo’n dag ook direct concrete commerciële successen geboekt. Investering direct terugverdiend dus 😉

Dat wil jij toch ook?

Na deze training

BEN JE BEWUST

Van welke ontwikkeling er nog mogelijk is binnen de eigen gesprekken

KEN JE DE TIPS EN TRICKS

Die helpen in daadwerkelijke resultaatverbetering

NATUURLIJK GEDRAG

In de inzichten die je hebt meegenomen

Ik heb Interesse

CONCREET

Plan van aanpak

Onbewust onbekwaam

Aan de start van het traject zullen niet alle deelnemers zich er bewust van zijn dat er nog veel ontwikkeling mogelijk is binnen de eigen gesprekken.

Bewust onbekwaam

Gedurende het traject worden ze zich bewust gemaakt van de zaken die ze anders zouden kunnen aanvliegen waardoor de resultaten wellicht nog groter zullen zijn.

Bewust bekwaam

Gedurende het traject krijgen de deelnemers tips tricks en handvatten welke uiteindelijk kunnen helpen in daadwerkelijke resultaatverbetering. Dit oefenen we onder andere in op waarheid gebaseerde rollenspelen.

Onbewust bekwaam

De theorie en de inzichten die ze mee hebben genomen uit de training gaan ze toepassen in de praktijk. Door middel van coaching on the job houdt de trainer ze scherp en stuurt ze bij waar nodig waardoor het uiteindelijk natuurlijk gedrag zal worden.

Bas Rijkeboer Serrano

Weet goed waar de behoeftes liggen

STERK!! Daar staat Sterk in Bedrijf voor. Samen vooraf een duidelijke visie en missie opstellen om vervolgens de route te bepalen voor een training. Sterk in Bedrijf is zeer betrokken met het bedrijf en dat is dan ook hun kracht!! Door de professionele aanpak weten ze goed waar de behoeftes liggen van een organisatie en verzorgd vervolgens voor een op maat gemaakte training. Wij van Mirari Nederland B.V. zijn er dan ook trots op dat wij gebruik hebben gemaakt van hun expertise. Sterk in Bedrijf bedankt!

Bas Rijkeboer Serrano

Commercieel Adviseur Industrie en Mobiliteit Mirari

Rachel van Vulpen

Kennis van zaken

Als trainer heb ik Esther ervaren als heerlijk direct, een open persoonlijkheid, iemand die je een spiegel durft voor te houden. Naast de directe en onomwonden aanpak waardeer ik haar kennis van zaken op het gebied van sales en haar lef als ondernemer. ‘What you see is what you get’ bij Sterk in Bedrijf, dat zit wel goed dus!

Rachel van Vulpen

Accountmanager Zone.college

Marieke Pothof

Aanrader voor iedereen

Sterk in Bedrijf heeft een hele leuke cursus vanuit haar bedrijf georganiseerd en het was voor mij een opsteker om meer inzicht te krijgen over het gebruik van LinkedIn in een professionele setting. Aanrader voor iedereen!

Marieke Pothof

Sales Support BouWatch

Yvette Ronteltap - Kolkman

Interessant en direct toepasbaar

Sterk in Bedrijf heeft ons recruitment team een training personal branding gegeven. Ondanks dat dit helaas niet op locatie kon maar online wisten ze absoluut iedereen geïnteresseerd te houden. De training was een combinatie van nuchtere humor, een beetje zelfspot en interactieve opdrachten met een spel element en dat maakte het voor mij interessant en direct toepasbaar. Ik beveel de training dan ook van harte aan.

Yvette Ronteltap – Kolkman

Recruiter De Staffing Groep

AANBEVELINGEN

Wat onze klanten zeggen

We kunnen zelf wel van de daken gaan lopen roepen hoe goed we zijn, maar we kunnen het ook onze opdrachtgevers en kandidaten laten vertellen. Veel leuker en eerlijker toch?

Hierbij een selectie uit de reacties van onze klanten op onze dienstverlening.