PROFILEREN

PITCH PERFECT

Herken je dat, dat je op een netwerkborrel of feestje staat en iemand vraagt je wie je bent en wat je doet en je dan iets wat stamelend een verhaal begint op te hangen dat eigenlijk helemaal niet bij jou en/of je functie past?

Dan is de training ‘Pitch Perfect’ iets voor jou!
In deze workshop gaan we je laten ervaren hoe een goede pitch je kan helpen in de sales. We gaan weg uit de zakelijke voorstelrondjes, maar gaan kijken naar jouw unieke kwaliteiten en benoemen waar jij (binnen jouw functie) enthousiast van wordt. We gaan jouw pitch voor eens en altijd samenstellen zodat je nooit meer met je mond vol tanden staat.

Fantastisch voor salesteams die hetzelfde uit willen dragen richting klanten en prospects. Dezelfde boodschap, maar toch helemaal toegespitst op iedere individuele medewerker!

Deze training

COMMUNICATIE

Een heldere, overzichtelijke en bruikbare pitch

MOTIVATIE

Stimuleert tot het eerder en vaker vertellen van wie je bent en wat je doet

UNIFORM (EN TOCH OOK WEER NIET)

Door gebruik van USP’s in combinatie met eigen functie en talent eenheid in de pitch (en toch ook weer niet)

Ik heb een vraag

Bas Rijkeboer Serrano

Weet goed waar de behoeftes liggen

STERK!! Daar staat Sterk in Bedrijf voor. Samen vooraf een duidelijke visie en missie opstellen om vervolgens de route te bepalen voor een training. Sterk in Bedrijf is zeer betrokken met het bedrijf en dat is dan ook hun kracht!! Door de professionele aanpak weten ze goed waar de behoeftes liggen van een organisatie en verzorgd vervolgens voor een op maat gemaakte training. Wij van Mirari Nederland B.V. zijn er dan ook trots op dat wij gebruik hebben gemaakt van hun expertise. Sterk in Bedrijf bedankt!

Bas Rijkeboer Serrano

Commercieel Adviseur Industrie en Mobiliteit Mirari

Rachel van Vulpen

Kennis van zaken

Als trainer heb ik Esther ervaren als heerlijk direct, een open persoonlijkheid, iemand die je een spiegel durft voor te houden. Naast de directe en onomwonden aanpak waardeer ik haar kennis van zaken op het gebied van sales en haar lef als ondernemer. ‘What you see is what you get’ bij Sterk in Bedrijf, dat zit wel goed dus!

Rachel van Vulpen

Accountmanager Zone.college

Marieke Pothof

Aanrader voor iedereen

Sterk in Bedrijf heeft een hele leuke cursus vanuit haar bedrijf georganiseerd en het was voor mij een opsteker om meer inzicht te krijgen over het gebruik van LinkedIn in een professionele setting. Aanrader voor iedereen!

Marieke Pothof

Sales Support BouWatch

Yvette Ronteltap - Kolkman

Interessant en direct toepasbaar

Sterk in Bedrijf heeft ons recruitment team een training personal branding gegeven. Ondanks dat dit helaas niet op locatie kon maar online wisten ze absoluut iedereen geïnteresseerd te houden. De training was een combinatie van nuchtere humor, een beetje zelfspot en interactieve opdrachten met een spel element en dat maakte het voor mij interessant en direct toepasbaar. Ik beveel de training dan ook van harte aan.

Yvette Ronteltap – Kolkman

Recruiter De Staffing Groep

AANBEVELINGEN

Wat onze klanten zeggen

We kunnen zelf wel van de daken gaan lopen roepen hoe goed we zijn, maar we kunnen het ook onze opdrachtgevers en kandidaten laten vertellen. Veel leuker en eerlijker toch?

Hierbij een selectie uit de reacties van onze klanten op onze dienstverlening.