ONLINE SALES

SOCIAL SELLING VIA LINKEDIN

Op LinkedIn zijn sinds 2017 500 miljoen mensen geregistreerd, waarvan 7 miljoen in Nederland. Een database die goud waard is, maar… hoe haal je er écht waarde uit? Dat leren wij jullie in basis aan in 1 dag.

Een goede online profilering is anno 2021 niet meer weg te denken. Sinds we steeds meer online zijn is het essentieel dat jouw online visitekaartje een professionele en goede eerste indruk achterlaat die bij jou past.

In het eerste dagdeel gaan wij, samen met jou, jouw LinkedIn profiel door zodat jij beter vindbaar en zichtbaar bent. Niet alleen jouw profiel is up-to-date, maar ook leer je hoe het algoritme van LinkedIn werkt en hoe je waardevolle content deelt. In het tweede dagdeel leer je hoe je LinkedIn succesvol inzet om te netwerken en hoe je commercieel slim prospects kunt zoeken, vinden en binden om meer leads te genereren.

Je laat een professionele eerste indruk achter en professionals en potentiële klanten willen niks anders dan jou een berichtje sturen 😉

Na deze training

HEB JIJ

Een up-to-date profiel die een professionele eerste indruk achterlaat

KEN JIJ

Het algoritme van LinkedIn en snap jij hoe je waardevolle content deelt

WEET JIJ

Hoe je commercieel slim prospects kunt zoeken, vinden en binden

Ik heb Interesse

PROGRAMMA

Waar gaan we mee aan de slag

 • Mogelijkheden LinkedIn Premium oplossingen
 • De ins en outs van een goed profiel
 • Het visitekaartje zijn voor je organisatie
 • Bedrijfscontent delen, het van toegevoegde waarde zijn
 • Interactie en groepsdeelname
 • 10 LinkedIn-Hacks
 • Algoritme LinkedIn snappen
 • Het zoeken, vinden en binden van jouw (potentiële) klanten aan de hand van Boolean Search
 • Eenvoudig in contact komen door het sturen van wervende InMails met heldere call-to-action
 • Do’s and don’ts bij het benaderen van (potentiële) klanten via InMail
 • Tips, tricks en handige weetjes

VOORAFGAAND

Wat verwachten we van jou

Je bent in het bezit van een LinkedIn-profiel en weet de inlogcodes zodat we in de training op een interactieve manier concreet aan de slag kunnen én uiteraard breng je jouw laptop/tablet mee.

Bas Rijkeboer Serrano

Weet goed waar de behoeftes liggen

STERK!! Daar staat Sterk in Bedrijf voor. Samen vooraf een duidelijke visie en missie opstellen om vervolgens de route te bepalen voor een training. Sterk in Bedrijf is zeer betrokken met het bedrijf en dat is dan ook hun kracht!! Door de professionele aanpak weten ze goed waar de behoeftes liggen van een organisatie en verzorgd vervolgens voor een op maat gemaakte training. Wij van Mirari Nederland B.V. zijn er dan ook trots op dat wij gebruik hebben gemaakt van hun expertise. Sterk in Bedrijf bedankt!

Bas Rijkeboer Serrano

Commercieel Adviseur Industrie en Mobiliteit Mirari

Rachel van Vulpen

Kennis van zaken

Als trainer heb ik Esther ervaren als heerlijk direct, een open persoonlijkheid, iemand die je een spiegel durft voor te houden. Naast de directe en onomwonden aanpak waardeer ik haar kennis van zaken op het gebied van sales en haar lef als ondernemer. ‘What you see is what you get’ bij Sterk in Bedrijf, dat zit wel goed dus!

Rachel van Vulpen

Accountmanager Zone.college

Marieke Pothof

Aanrader voor iedereen

Sterk in Bedrijf heeft een hele leuke cursus vanuit haar bedrijf georganiseerd en het was voor mij een opsteker om meer inzicht te krijgen over het gebruik van LinkedIn in een professionele setting. Aanrader voor iedereen!

Marieke Pothof

Sales Support BouWatch

Yvette Ronteltap - Kolkman

Interessant en direct toepasbaar

Sterk in Bedrijf heeft ons recruitment team een training personal branding gegeven. Ondanks dat dit helaas niet op locatie kon maar online wisten ze absoluut iedereen geïnteresseerd te houden. De training was een combinatie van nuchtere humor, een beetje zelfspot en interactieve opdrachten met een spel element en dat maakte het voor mij interessant en direct toepasbaar. Ik beveel de training dan ook van harte aan.

Yvette Ronteltap – Kolkman

Recruiter De Staffing Groep

AANBEVELINGEN

Wat onze klanten zeggen

We kunnen zelf wel van de daken gaan lopen roepen hoe goed we zijn, maar we kunnen het ook onze opdrachtgevers en kandidaten laten vertellen. Veel leuker en eerlijker toch?

Hierbij een selectie uit de reacties van onze klanten op onze dienstverlening.