Solliciteren & Profileren

Het was nog nooit zo moeilijk om jezelf te onderscheiden van de massa! 

Precies daarom hebben we een workshop ontwikkeld waarbij we je helpen met solliciteren & profileren waardoor ze niks anders willen dan jou aannemen :)

Investering: € 495,00 per deelnemer 

LET OP: Training kan, afhankelijk van de wettelijke maatregelen, ook via Teams gegeven worden.

Dan Hartenberg - Relatie- en vastgoedadviseur Hegeman Bouwgroep

Dan Hartenberg - Relatie- en vastgoedadviseur Hegeman Bouwgroep

Aanbevolen

Een super leuke training gehad van onze trainer Esther Schmidt met Hegeman Bouwgroep. Een diepe analyse van ons eigen profiel en daarna pitches en presentatietraining. Aanbevolen! 

Arthur Bennink - Eigenaar Pro-F, Slimmer Zorgen, Pro-Bewegen

Arthur Bennink - Eigenaar Pro-F, Slimmer Zorgen, Pro-Bewegen

Structuur en resultaat in salesgesprekken

Als ondernemer is het vaak lastig om je passie, gedrevenheid en enthousiasme te kanaliseren. Esther helpt mij om hier richting aan te geven. Aansluiten op de vraag van de klant is hierin de belangrijkste les. De samenwerking heeft gelijk tot meer structuur en resultaat in de sales gesprekken geleid.

Niels Middelkamp, Business Development Manager

Niels Middelkamp, Business Development Manager

Zeer onder de indruk

In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging kwam ik in contact met Sterk in Bedrijf. Ik was zeer onder de indruk van de wijze waarop de Recruiter haar enthousiasme en betrokkenheid op mij overbracht. Na ons gesprek heeft ze mij in contact gebracht met mijn nieuwe werkgever en mij het gehele traject zeer prettig begeleidt en gecoacht. Op zoek naar een nieuwe werknemer of werkgever? Sterk in Bedrijf verdient mijn oprechte aanbeveling!

Meer informatie