COMMERCIËLE CROSS-UP EN DEEPSELL

VAN REACTIEF NAAR PROACTIEF

Je kent het wel, er komen voldoende leads binnen via de marketingkanalen, de accountmanagers of klanten bellen zelf met mooie opdrachten en dat is super, maar………

Als je jouw klanten dan toch al aan de telefoon hebt, hoe haal je er dan het maximale uit? Dat leren wij jou aan in deze training.

Een praktische training die stilstaat bij commercieel communiceren en slim inventariseren en we beloven je dat zeker 50% van de gesprekken eindigt in meer business dan dat je van te voren had bedacht en weet je wat? Het is nog leuk ook, want je voert leuke gesprekken, op inhoud en je scoort!

Dat wil jij toch ook?

Deze training

COMMUNICATIE

Slim inventariseren en comfortabel communiceren

MOTIVATIE

Meer werkplezier en échte verbinding met jouw klanten

CONCREET

Je (her)kent commerciële cross- up en deepsell kansen en zet deze om in concrete opdrachten

Ik heb Interesse

INHOUD

Wat gaan we doen

  • Gunfactor creëren en goede vragen stellen (niet standaard);
  • Je leert hoe je commerciële kansen gericht kunt beïnvloeden;
  • Top 3 slimme vragen bedenken;
  • Je (her)kent commerciële cross- up en deepsell kansen en zet deze om in concrete opdrachten
  • Je komt zelfbewuster over bij je klanten en je maakt gemakkelijker écht verbinding;
  • Hoe voer je een goed gesprek aan de telefoon?;
  • Hoe houd je het leuk aan de telefoon?;
  • Commerciële signalen omzetten naar concrete opdrachten/afspraken;
  • Closing the deal ?.

Bas Rijkeboer Serrano

Weet goed waar de behoeftes liggen

STERK!! Daar staat Sterk in Bedrijf voor. Samen vooraf een duidelijke visie en missie opstellen om vervolgens de route te bepalen voor een training. Sterk in Bedrijf is zeer betrokken met het bedrijf en dat is dan ook hun kracht!! Door de professionele aanpak weten ze goed waar de behoeftes liggen van een organisatie en verzorgd vervolgens voor een op maat gemaakte training. Wij van Mirari Nederland B.V. zijn er dan ook trots op dat wij gebruik hebben gemaakt van hun expertise. Sterk in Bedrijf bedankt!

Bas Rijkeboer Serrano

Commercieel Adviseur Industrie en Mobiliteit Mirari

Rachel van Vulpen

Kennis van zaken

Als trainer heb ik Esther ervaren als heerlijk direct, een open persoonlijkheid, iemand die je een spiegel durft voor te houden. Naast de directe en onomwonden aanpak waardeer ik haar kennis van zaken op het gebied van sales en haar lef als ondernemer. ‘What you see is what you get’ bij Sterk in Bedrijf, dat zit wel goed dus!

Rachel van Vulpen

Accountmanager Zone.college

Marieke Pothof

Aanrader voor iedereen

Sterk in Bedrijf heeft een hele leuke cursus vanuit haar bedrijf georganiseerd en het was voor mij een opsteker om meer inzicht te krijgen over het gebruik van LinkedIn in een professionele setting. Aanrader voor iedereen!

Marieke Pothof

Sales Support BouWatch

Yvette Ronteltap - Kolkman

Interessant en direct toepasbaar

Sterk in Bedrijf heeft ons recruitment team een training personal branding gegeven. Ondanks dat dit helaas niet op locatie kon maar online wisten ze absoluut iedereen geïnteresseerd te houden. De training was een combinatie van nuchtere humor, een beetje zelfspot en interactieve opdrachten met een spel element en dat maakte het voor mij interessant en direct toepasbaar. Ik beveel de training dan ook van harte aan.

Yvette Ronteltap – Kolkman

Recruiter De Staffing Groep

AANBEVELINGEN

Wat onze klanten zeggen

We kunnen zelf wel van de daken gaan lopen roepen hoe goed we zijn, maar we kunnen het ook onze opdrachtgevers en kandidaten laten vertellen. Veel leuker en eerlijker toch?

Hierbij een selectie uit de reacties van onze klanten op onze dienstverlening.