TEAMBUILDING

One team – One mission

Dé teambuilding waar fun, actie, inzicht, samenwerking, vertrouwen en concrete werkafspraken samen komen.

Een 2-daagse training op inspirerende locaties waardoor je het gevoel hebt met je team op vakantie te zijn geweest ?

Na deze training

COMMUNICATIE & SAMENWERKING

Snap je waarom collega’s op een bepaalde manier communiceren en weet je hoe je meer gedaan krijgt bij en met je collega’s.

EIGENAARSCHAP & PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Ben je gemotiveerd om met je eigen ambitie aan de slag te gaan en je voelt je verantwoordelijk voor de ambitie van de organisatie waarvoor je werkt.

GEZOND & FIT

Snap je waarom een gezonde leefstijl zo belangrijk voor je is en weet je wat je zelf kunt doen om gezonder en fitter te worden

Ik heb Interesse

INZICHT & ACTIVITEIT

Wat gaan we doen?

We starten de dag met een PPA-sessie. Deze sessie geeft niet alleen inzicht in eigen, maar ook in elkaars gedrag waardoor je begrijpt waarom collega’s op een bepaalde manier reageren. Ook snap je waarom bepaalde taken je juist wel of geen moeite kosten en geeft de sessie je de eerste inzichten in hoe je jouw communicatiestijl zou kunnen aanpassen aan jouw klanten.

Na deze interactieve sessie wordt een heerlijke lunch geserveerd die je, gezien het middagprogramma wel nodig hebt, want na de lunch gaan we naar buiten!

Gedurende de middag wordt het team uitgedaagd in (verschillende) activiteit(en) waarbij samenwerking, communicatie, persoonlijk leiderschap en eigenaarschap centraal staan.

De zwaarte van de activiteiten kan op ieder gewenst niveau, maar we dagen het team wel uit om de zogenaamde ‘stretch-zone’ op te zoeken, waarbij we werken volgens het principe CHALLENGE BY CHOICE, de deelnemer heeft altijd de keuze om iets wel of niet te doen.

Dit doen we op prachtige locaties, vooraf afgestemd met de opdrachtgever. In het spel of tijdens opdrachten zal de trainer continue terugkoppelen wat hij ziet en kritische vragen stellen over hoe dit gedrag tot uiting komt in het team of tijdens de eigen werkzaamheden.

Het team wordt uitgedaagd zich kwetsbaar op te stellen en ze hebben elkaar nodig om tot grote hoogtes te komen.

Deze intensieve, maar leuke en interactieve 1e trainingsdag sluiten we gezamenlijk af tijdens een evaluatie waarna we ons opmaken voor een heerlijk diner (en desgewenst een fijne stapavond)

Borging in de praktijk

CONCRETE WERKAFSPRAKEN

Dag 2 starten we met een heerlijk ontbijt, waarna we vervolgens vertrekken naar een volgende locatie.

In de ochtend wordt de nadruk gelegd op het creëren van
bewustzijn Gezond & Fit en tevens blikken we terug naar de inzichten die verkregen zijn op dag 1.

Vervolgens zetten we óf het brein van de teamleden op een creatieve manier aan het werk óf gaan we actief en uitdagend verder met een activiteit.

Uiteindelijk wordt iedereen getriggerd om een plan te maken dat aansluit op de individuele ambities.

De laatste stap is het maken van concrete, werkbare werkafspraken over de onderwerpen die relevant zijn, zodat de deze teambuilding naast een hoop fun en gezelligheid ook daadwerkelijk iets oplevert in de praktijk op de werkvloer.

Deze 2e dag kan op meerdere manieren ingevuld worden afhankelijk van het gewenste resultaat van de opdrachtgever. In een uitvoerig voorbereidend gesprek bepalen we wat er precies nodig is om de gewenste resultaten te behalen en vervolgens passen we daar onze training op aan.

Bas Rijkeboer Serrano

Weet goed waar de behoeftes liggen

STERK!! Daar staat Sterk in Bedrijf voor. Samen vooraf een duidelijke visie en missie opstellen om vervolgens de route te bepalen voor een training. Sterk in Bedrijf is zeer betrokken met het bedrijf en dat is dan ook hun kracht!! Door de professionele aanpak weten ze goed waar de behoeftes liggen van een organisatie en verzorgd vervolgens voor een op maat gemaakte training. Wij van Mirari Nederland B.V. zijn er dan ook trots op dat wij gebruik hebben gemaakt van hun expertise. Sterk in Bedrijf bedankt!

Bas Rijkeboer Serrano

Commercieel Adviseur Industrie en Mobiliteit Mirari

Rachel van Vulpen

Kennis van zaken

Als trainer heb ik Esther ervaren als heerlijk direct, een open persoonlijkheid, iemand die je een spiegel durft voor te houden. Naast de directe en onomwonden aanpak waardeer ik haar kennis van zaken op het gebied van sales en haar lef als ondernemer. ‘What you see is what you get’ bij Sterk in Bedrijf, dat zit wel goed dus!

Rachel van Vulpen

Accountmanager Zone.college

Astrid Breet

Wauw! Dit smaakt naar meer!

Wauw! We hebben de eerste sessie erop zitten met “Sterk in Bedrijf’, maar dit smaakt naar meer!! Heldere uitleg van de PPA-analyses. Op naar de rest van de trainingen!

Astrid Breet

Sales Support Associate – Bangma Verpakking

Fiona Hamer

Ik zal dit absoluut aanbevelen

We hebben diverse trainers gehad. Allen zeer bekwaam, professioneel en ze zijn er allemaal in geslaagd om ons het gehele trainingstraject te boeien. De inhoud was goed op ons persoonlijk afgestemd en ook het niveau was voor iedereen goed te volgen. We hebben er allemaal zeker iets van opgestoken en hebben ook goede handvatten aangereikt gekregen voor de toekomst.

Fiona Hamer

Inside Sales bij Boix Europe B.V.

AANBEVELINGEN

Wat onze klanten zeggen

We kunnen zelf wel van de daken gaan lopen roepen hoe goed we zijn, maar we kunnen het ook onze opdrachtgevers en kandidaten laten vertellen. Veel leuker en eerlijker toch?

Hierbij een selectie uit de reacties van onze klanten op onze dienstverlening.