Sterk in Salestraining

Salesskills ontwikkelen en/of verbeteren is misschien wel het moeilijkste wat er bestaat. Dat is de reden waarom we onze salestrajecten altijd op maat aanbieden. Geen enkele medewerker werkt hetzelfde en iedereen ontwikkelt anders. Ieder maatwerktraject start daarom met een Persoonlijke Profiel Analyse. Deze analyse brengt het werkgedrag van medewerkers in kaart zodat we goed kunnen bekijken waar en op welke manier we de salestraining gaan aanvliegen. Verwachtingen worden gemanaged en het samenspel tussen leidinggevende, trainer en deelnemers is essentieel. Daarnaast worden er altijd individuele intakes afgenomen, deelnemers mogen meedenken over de inhoud waardoor maximaal commitment ontstaat en de resultaten groter zullen zijn.

Factsheet Subsidieregeling

Factsheet Subsidieregeling

Goed nieuws! Vanaf vandaag kan er weer subsidie worden aangevraagd voor het opleiden en ontwikkelen van jouw medewerkers. Wij hebben een factsheet ontwikkeld waarin duidelijke en overzichtelijke informatie staat over de SLIM-regeling en de mogelijkheden.

lees meer

Sales vanuit huis

Sales vanuit huis

'Als je doet wat je altijd al doet, krijg je wat je altijd kreeg' gaat ineens niet meer op in onze nieuwe 1,5 meter samenleving. We hebben een effectieve Instagram training ontwikkeld die je in 3 dagen ontzettend veel handige tips, tricks, opdrachten en energizers geeft.

lees meer

Authentiek Leiderschap

Authentiek Leiderschap

Wil je meer inzicht in jouw manier van leidinggeven? Sta je ervoor open om jouw leiderschap skills verder te ontwikkelen? Ben je toe aan een concreet plan van aanpak met bijbehorende duidelijke taken? Dan is deze masterclass een absolute aanrader voor jou!

lees meer

Sterk in Sales van A-Z

Sterk in Sales van A-Z

Wil je een team dat écht gaat uitblinken in sales? Medewerkers die volledig in hun kracht staan en met plezier iedere dag bezig zijn met verkoop? Kies dan voor de training 'Sterk in Sales'.

lees meer

Sterk in Teamwerk

Sterk in Teamwerk

Resultaten verbeteren? Daar heb je een team voor nodig. Wij helpen teams de juiste kant op bewegen. Dat doen we op verschillende manieren, zowel in- als outdoor, maar altijd met een helder teamdoel voor ogen.

lees meer

Social Selling via LinkedIn

Social Selling via LinkedIn

Social Sales is hét sales anno NU! Social Media is een belangrijk onderdeel geworden van onze sales, maar nog steeds gaat er niets gaat boven persoonlijk contact. In onze training gaan we je helpen bij het vinden van de juiste combinatie tussen on- en offline.

lees meer

Workshop ‘Pitch Perfect’

Workshop ‘Pitch Perfect’

Herken je dat, dat je op een netwerkborrel of feestje staat en iemand vraagt je wie je bent en wat je doet en je dan ietwat stamelend een verhaal begint op te hangen dat eigenlijk helemaal niet bij jou en/of je functie past? Dan is de workshop 'Pitch Perfect' iets voor jou.

lees meer

Anti-Timemanagement

Anti-Timemanagement

In de training Anti-Timemanagement leer je omgaan met prikkels en verstoringen. Je leert ook hoe je prioriteiten stelt en verschil ziet tussen belangrijke en urgente zaken. Met als resultaat maximaal productief te zijn met zo min mogelijk stress. En dat levert weer rust, overzicht en balans op. In de training leggen we de nadruk op waar jij invloed op hebt. Daar kun je namelijk direct mee aan de slag.

lees meer

Actie!

Actie!